Szentendre hídja – hírek

Szentendre hídja véleménynyilvánító szavazás eredmény

TÉVES ÁLLÍTÁSOK A NIF TEGNAPI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁN
Felhívva a figyelmet a téves állításokra, ill. az elhallgatott tényekre – Fülöp Zsolt polgármester sajtóközleményben reagált a NIF által szervezett tegnapi sajtótájékoztatóra, amelyre az érintettek közül egyedül Szentendre nem kapott meghívást.
2020. 03. 06.
Tovább >>

EGYEZTETŐ TÁRGYALÁSOKAT KEZDEMÉNYEZ FÜLÖP ZSOLT
Szentendre polgármestere levélben tájékoztatta Révész Máriusz kormánybiztost a véleménynyilvánító szavazás eredményéről és a képviselő-testület döntéséről – egyeztetéseket kezdeményezve a projekt folytatásáról.
2020. 03. 04.
Tovább >>

VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÓ SZAVAZÁS EREDMÉNYE, ELLENŐRZÉSI LEHETŐSÉGEK
A véleménynyilvánító szavazás eredményét Szentendre város önkormányzati képviselője előzetes időpontegyeztetést követően megtekintheti és amennyiben szeretné, kikérheti a hivataltól a rendszer adatbázis mentéseit. Írásbeli kérelmet a jegyzo@szentendre.hu emailcímre küldjék..
2020. 03. 04. Tovább >>

A KÉPVISELŐ-TESTÜLET DÖNTÖTT A TERVEZETT HÍD HELYÉRŐL
Elfogadva a véleménynyilvánító szavazás eredményét a Képviselő-testület – négy tartózkodás mellett – tizenegy „igen” szavazattal a Belvárostól délre lévő hídhelyszín mellett döntött a március 4-i rendkívüli ülésén.
2020. 03. 04.
Tovább >>

A KÉPVISELŐ-TESTÜLET RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK HATÁROZATA
Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének 37/2020. (III.4.) Kt. sz. határozata: A Képviselő-testület „…a Belvárostól délre lévő helyszínen támogatja a híd építését.”
2020. 03. 04.
Tovább >>

A BELVÁROSTÓL DÉLRE ESŐ HÍD ABSZOLÚT TÖBBSÉGET KAPOTT
A szentendreiek elsöprő többséggel támogatják, hogy az EUROVELO 6 nemzetközi kerékpárút Szentendrét is érintő szakasza úgy valósuljon meg a jövőben, hogy Szentendrét és Szigetmonostort kerékpároshíd kösse össze.
2020. 03. 02.
Tovább >>