2020. május 29., 19:32
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 4 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Egyre több beteg kérdezi, hogy mikor indul újra a normál ellátás a SZEI-ben (Szentendre Város Egészségügyi Intézményei), de erre egyelőre a szakrendelő sem tud konkrét választ adni. A SZEI az országos egészségügyi ellátórendszer része, erre az intézményre is a központi utasítások vonatkoznak, melyek a végezhető beavatkozások körét és az ellátás mikéntjét meghatározzák.

Ezek alapján:
– Továbbra is telefonos bejelentkezés és időpontkérés alapján lehet a rendelőt felkeresni, ahol óránként továbbra is legfeljebb 4 beteget lehet ellátni.
– A rendelőbe belépni csak lázmérést követően és maszkban lehet.

Ugyanakkor folyamatosan törekszünk arra, hogy az előírások adta lehetőségeken belül betegeink számára a lehető legszélesebb körű ellátást nyújtsuk. Az aktuális heti rendelésről és a rendelések telefonszámáról a főbejáraton és a honlapunkon tájékozódhatnak (szei.szentendre.hu), hosszabb időtávra az átmeneti helyzet miatt nem tudunk tervezni.

Ismételten köszönjük betegeink türelmét, kitartását és megértését, reméljük, hogy mihamarabb már teljes kapacitással tudjuk őket fogadni!

A SZEI csapata