2013. december 7., 09:05
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 10 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Háromezer ember a nyílt napon

Különleges programokkal készültek a Pest Megyei Kormányhivatal munkatársai a november 28-án megrendezett Hivatalok Napjára. A nyílt nap célja az volt, hogy az állampolgárok betekintést nyerhessenek a kormányhivatal életébe, és megtapasztalhassák, a közigazgatás átalakítása valóban az ő érdekeiket szolgálja.
Bővebben

Előadások és gyermekfoglalkozások a Babamama Expón

A játékok mellett előadásokkal, személyre szabott tanácsadással és az állami támogatási rendszerekről szóló tájékoztatókkal várták a családokat november 15. és 17. között a Babamama Expo és Gyerekvilág Élményhétvégén a Budapest Sportarénában. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium standjánál a Pest Megyei Kormányhivatal munkatársai is segítettek az érdeklődő szülők tájékoztatásában.
Bővebben

Tovább nő a nők foglalkoztatása

Közösen tartott sajtótájékoztatót november 29-én Szalai Piroska, a nők munkaerő-piaci helyzetének javításáért felelős miniszteri biztos és Tarnai Richárd kormánymegbízott a nemrég Családbarát Munkahely 2013 címet elnyerő Pest Megyei Kormányhivatalban a családbarát női foglalkoztatásról.
Bővebben

Átadták a felújított börtönt Tökölön

Befejeződött a Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézete több épületének energetikai felújítása Tökölön. A projektre az Új Széchenyi Terv keretében csaknem 600 millió forintot költöttek, a kivitelezésben a fogvatartottak is részt vettek. Az átadáson beszédet mondott Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott.
Bővebben

Munkahelyteremtő beruházás Pest megyében

Üzembejáráson vett részt a megújult Her-Csi-Hús Kft.-nél Czomba Sándor a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára és Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott november 27-én Hernádon.
Bővebben

Ősz és tavasz között

November 14-én tartotta a Pest Megyei Védelmi Bizottság rendkívüli ülését, melyen áttekintették az eddigi munkát és tapasztalatokat, valamint a közelítő téli feladatokat.
Bővebben

Érdre érkezett az Egy kis mustra kiállítás

A tavalyi évben kivitelezett Pest és Nógrád megyei műemléki felújításokat összefoglaló kiállítás költözött az Érdi Galériába, a tárlatot Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott nyitotta meg.
Bővebben

Megszépült a Csicsergő óvoda

Átadták a sülysápi Csicsergő Óvoda felújított épületét november 20-án. Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósult beruházással megszűnnek az épületállagi és óvodai-férőhely problémák az intézményben.
Bővebben

Ötvenezren intéztek már ügyet Gyálon

Ötvenezredik ügyfelét fogadta a Gyáli Járási Hivatal Okmányirodája november 21-én. Ebből az alkalomból az ügyintézésre érkező gyáli lakost Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott a helyszínen köszöntötte.
Bővebben