2014. február 26., 11:32
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 10 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Család és munka összehangolása

Jelentősen segítették a család és a munkavállalás összehangolhatóságát az elmúlt több mint három és fél év kormányzati intézkedései. Erről Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője és Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja beszélt a február 12-én tartott sajtótájékoztatón.
Bővebben

Kormányablak nyílt Százhalombattán

Újabb Kormányablak nyílt meg Pest megyében. Az egyablakos ügyintézés legújabb helyszínét Deák Rita miniszteri biztos adta át február 10-én Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízottal és Vezér Mihállyal, Százhalombatta polgármesterével közösen. „A közigazgatás átalakításának egyik lényege, hogy az állam másként viszonyul állampolgáraihoz” – mondta a megnyitón Deák Rita.
Bővebben

Megnyílt a Budaörsi Kormányablak

Újabb Kormányablak nyílt meg Pest megyében. Az egyablakos ügyintézés legújabb helyszínét Szabó Erika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium területi közigazgatásért felelős államtitkára adta át február 14-én Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízottal és Csenger-Zalán Zsolttal, a térség országgyűlési képviselőjével közösen. „Történelmi léptékű átalakításnak lehetünk szemtanúi a közigazgatásban” – mondta a megnyitón az államtitkár.
Bővebben

Megújult a Váci Kormányablak

Újabb Kormányablak nyílt meg Pest megyében. Az egyablakos ügyintézés legújabb helyszínét Bíró Marcell, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára adta át február 18-án Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízottal közösen. „A Kormányablakok a közigazgatás átalakításának hírnökei”– mondta a megnyitón az államtitkár.
Bővebben

Látogatás az IBM Pest megyei gyárában

Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott az IBM Magyarország váci gyárában tett látogatást Bíró Marcell közigazgatási államtitkárral és Vetési Ivánnal, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának vezetőjével közösen február 18-án.
Bővebben