2014. január 29., 11:02
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 10 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Családbarát Médiáért díjátadó

„Csak az az ország lehet erős, amely határozott értékrenddel bíró családokra épül.” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök január 23-án Budapesten, a Képmás magazin Családbarát Médiáért díjának átadóünnepségén. Az eseményen Tarnai Richárd kormánymegbízott is részt vett.
Bővebben

Beköszöntött az igazi tél

A Pest Megyei Kormányhivatal és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság értekezletet tartott január 27-én a kormányhivatal épületében. A 2013-as év sajátosságait, jelentős eseményeit, a védelemigazgatás kérdéseit, illetve a későn beköszöntött téli idő által felmerülő tennivalókat tárgyalták át.
Bővebben

’56-os hősök

Áder János köztársasági elnök január 20-án az ’56-os hősök új sírjainál, a Rákoskeresztúri új köztemető 300-as parcellájában tartott megemlékezésen mondott beszédet. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott.
Bővebben

Megemlékezés Dunabogdányban

Országszerte megemlékezéseket tartottak a magyarországi németek kitelepítésének és elűzetésének emléknapja alkalmából január 19-én. Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott Dunabogdányban mondott beszédet.
Bővebben

Precíz munka a védelmi igazgatásban

„Az állam legalapvetőbb, legfontosabb funkciója a biztonság garantálása, ez pedig az Önök, a Ti kezetekben van” – mondta a kormánymegbízottak évnyitó ebédjén január 14-én Hende Csaba.
Bővebben

Tisztább víz Szigetcsépen

Az Új Széchenyi Terv keretében valósult meg Szigetcsépen az ivóvíz minőségének javítása. Január 22-én ünnepélyes keretek között adták át az új ivóvíztisztító berendezést. Az eseményen beszédet mondott Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott.
Bővebben