2015. június 23., 12:34
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 9 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Szentendre Város Önkormányzata pályázatot hirdet „A legszebb virágos előkert, erkély, terasz és ablak” címmel a település lakosai számára. A három kategóriában meghirdetett verseny győzteseit értékes nyereményekkel és emléktáblával jutalmazzák.

viragositasA pályázat célja városunk, közvetlen lakókörnyezetünk ápolása, szépítése és a környezettudatos szemlélet erősítése a városban élők összefogásának ösztönzésével.
A verseny három kategóriában keresi a város legszebb virágosítási ötleteit illetve azok megvalósításait.

A legszebb virágos előkert
A legszebb virágos erkély/terasz
A legszebb virágos ablak

A versenyre várjuk minden magánszemély, lakóközösség, társasház, intézmény és vállalkozás jelentkezését, akik virágos előkertjük, erkélyük vagy ablakaik szépségével és ápoltságával hozzájárulnak a város szebbé tételéhez.

Részletes pályázati kiírás

A pályázaton való részvételhez kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot. A jelentkezési lap kitölthető online itt, vagy személyesen a Városi Ügyfélszolgálati Irodán.

A pályázatok benyújtási határideje: 2015. augusztus 23. 24:00 óra. A jelentkezéshez pályázati dokumentáció benyújtása szükséges, mely tartalmazza a kitöltött jelentkezési lapot és a fotódokumentációt. A fotódokumentációt elektronikus úton, e-mailen a kudett.krisztina@szentendre.hu e-mail címre, vagy személyesen illetve postai úton a Városi Ügyfélszolgálati Irodára (2000 Szentendre, Dunakorzó 18.) lehet elküldeni.

Az értékelés során, a pályázó kertek, erkélyek és ablakok rendezettségét, tisztaságát, igényességét, a saját kialakítású kertek, virágosítások ötletességet értékeljük. A legsikeresebb pályázókat virágosítással, kertrendezéssel, kertészkedéssel kapcsolatos értékes vásárlási utalványokkal jutalmazzuk, a kategóriák győztesei emléktáblát is kapnak. Az eredményhirdetés és díjátadó időpontjáról a résztvevőket telefonon és e-mailben értesítjük.

A nyertes pályázatok díjazása:
A legsikeresebb pályázókat virágosítással, kertrendezéssel, kertészkedéssel kapcsolatos értékes vásárlási utalványokkal jutalmazzuk. Minden kategóriában 1-3. helyezettet díjazunk.

I. helyezett: 50. 000 Ft értékű utalvány
II. helyezett: 30. 000 Ft értékű utalvány
III. helyezett: 20. 000 Ft értékű utalvány

A kategóriák győzteseit pedig a kategóriának megfelelő legszebb virágos kert / erkély / ablak 2015-ös emléktáblával jutalmazzuk.
Az értékelés során, a pályázó kertek, erkélyek és ablakok rendezettségét, tisztaságát, igényességét, a saját kialakítású kertek, virágosítások ötletességét értékeljük. Az eredményhirdetés és díjátadó időpontjáról a résztvevőket telefonon és e-mailben értesítjük.

20150623_A legszebb virágoskert plakát uj