2012. december 5., 16:37
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Móricz gimnázium tornacsarnoka adott otthont a november 24-én hagyományosan megrendezésre kerülő óvodás versenynek. A rendezvény anyagi támogatását Szentendre Város Önkormányzata, míg szervezését a Piramis Sportegyesület Szentendre vállalta.

A közel száz kis versenyző a Himnusz meghallgatását követően a Piramis SE karate szakosztályának, 2012. évi Európa-bajnok karate csapat bemutatójának tapsolhatott. Ezután következett az elmaradhatatlan közös, zenés bemelegítés Tóthné Mák Ildikó vezetésével, majd elkezdődött a küzdelem a vándorkupa birtoklásáért. Az óvodai csapatok szülőkkel is kiegészülve sorváltó versenyeken bizonyíthatták gyorsaságukat és ügyességüket. Hatalmas küzdelemben az alábbi eredmények születtek:

1. Hétszínvirág tagóvoda 1. csapata

2. Izbégi tagóvoda csapata

3. Vasvári Pál úti tagóvoda

4. Püspökmajor-ltp-i tagóvoda

4. Hétszínvirág tagóvoda 2. csapata

5. Püspökmajor-ltp-i tagóvoda

6. Szivárvány tagóvoda

A csapatversenyt követően valamennyi óvodás a részére kiadott pontgyűjtő lappal kereshette fel a szervezők által felállított tíz állomást, ahol különböző feladatok teljesítéséért mosolygós smile-t lehetett kapni. A feladatok közt szerepelt kosárba dobás, sakkozás, célba dobás, kreszpályán motorozás, pohár- és betűkirakás, eldugott bóják megkeresése, játékos karate harc, akadálypálya leküzdése és a kreatív sarokban rajzolás. Az elért eredmények alapján valamennyi óvodás emléklappal és az általa választott kis ajándékkal távozhatott.

Örülünk, hogy városunk az idei évben is biztosította a rendezvény megszervezését, és reméljük, hogy a távolmaradó óvodákat a jövő évben már versenyünkön köszönthetjük. A szervezők ezúton is köszönik a Charlotte Bt., a Piramis Fitness Klub és a Szentendrei Rendőrkapitányság támogatását, valamint az önzetlenül segítő barátaink részvételét.

A Piramis Sportegyesület várja karate, ovi torna, aerobik és testépítés iránt érdeklődőket a Piramis Fitness Klubban (Szentendre Dózsa György út 8.) illetve a 20-444-3160 telefonszámon.

 

Tóth Attila