2017. április 15., 18:35
A Szentendre Városi Sportegyesület szervezésében női focitorna indult. Az első találkozó április 15-én került megrendezésre, a következő találkozók időpontja április 29-én és május 13-án lesz 10-13 óra között az Izbégi focipályán.
 
Az SZVSE szervezésében újra elindult Szentendrén a női focitorna. A város női csapata pár éve szerveződött, s most, kis szünet után újra nagy lendülettel indulnak neki a versenyeknek. A csapat edzői, Szijj László és Petrovics Balázs  nagyon bizakodóak, hiszen, míg a térség női csapatai sorra “bedobják a törölközőt”, a szentendrei lányok, asszonyok remek formában vannak. A 25 fős keret vegyes korosztályú, de korhatártól függetlenül mesterien bánnak a bőrlabdával a zöld gyepen. Az edzések a Kőzúzó utcai és az Izbégi pályán zajlanak, már heti három alkalommal, s a felkészítés a csapat jó erőnlétén is látszik.
A most kezdődött női torna mérkőzései Isaszeg, Kerepes, Gyömrő és Szentendre csapatai között zajlanak. Szijj László trénertől megtudtuk, négy-öt kimondottan tehetséges, nagy labdaérzékenységgel megáldott  játékos van a szentendrei csapatban, így már csak a szurkolás marad hátra, hogy a lányok bizonyítsanak a tavaszi tornán. Az április 15-i mérkőzés eredményei: 1. Kerepes. 2. Dunakanyar SE. 3. Isaszeg. 4. Szvse 5. Gyömrő.
A további mérkőzésekre minden érdeklődőt szeretettel vár a szervező, az SZVSE!
Mérkőzések
április 29-én és május 13-án
Helyszín: Szentendre, Izbégi focipálya
Időpont: eseményenként 10.00-13.00
Résztvevő csapatok: SZVSE, ISASZEG, KEREPES, GYÖMRŐ, DUNAKANYAR SE.
Hajrá lányok!