2017. május 13., 07:21
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Május elsején Petrovits Balázs edző irányításával, a Szentendre VSE női futballcsapata harmadik tornáján vett részt. A Gödön megrendezett kispályás bajnokságon az SZVSE hölgyei mellett hat csapat indult harcba az érmekért.

„Csapatunk szinte teljesen tapasztalatlanul érkezett a versenyre, hiszen nem voltunk tisztában azzal, hogy a többi, hivatalos bajnokságban edződött társaság milyen erőt képvisel. Így a végül megszerzett 3. hely bravúrnak mondható. 2 győzelem mellett 2 döntetlent és két vereséget könyvelhettünk el, jobb gólkülönbségüknek köszönhetően a méltán megérdemelt és bronzérmet érő harmadik helyezést értük el. Bár taktikailag még sok hiányosságunk volt, de hatalmas szívvel és egészséges csapatszellemmel kompenzálni tudtuk ezt. Köszönet a gödieknek a meghívásért, és hatalmas gratuláció a játékosainknak, akik méltóan képviselték Szentendrét! – mondta Petrovits Balázs edző a torna összefoglalásaként.

A városi egyesület vezetése ezúton is szeretné felhívni minden labdarúgás iránt érdeklődő figyelmét, hogy az SZVSE labdarúgó szakosztályaiba kortól, nemtől függetlenül, szeretettel várjuk a jelentkezőket.

Köszönjük, és gratulálunk a Lányoknak!

Hajrá SZVSE!