2023. április 11., 17:15
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Hold utcai Tagóvoda idén ünnepli 40. születésnapját. A kerek évfordulót a négy héten át tartó eseménysorozat keretén belül április 28-án, születésnapi rendezvénnyel teszik emlékezetessé az intézmény dolgozói.

A szülőket óvodaszépítésre, kertrendezésre invitálják az ovi munkatársai. Terveik szerint a születésnapra ünnepi díszbe öltözik az óvoda kertje, udvara.
Az óvodába járó gyerekekhez bábszínház érkezik A holdat rejtő királylány című mesével, majd a Madarász ovi keretén belül Éjszakai állatok a holdfényben címmel láthatnak bemutatót.

Az ünnephez közeledve az óvoda mind a hat csoportja közösen énekli majd a Hold, hold, fényes lánc kezdetű dalos játékot, és mondja el a Hold óvodáról szóló verset a Fő térre vezető sétát követően.

Az intézmény rajzversenyt hirdetett a már elballagott és jelenlegi óvodásai számára Az én óvodám címmel és fotókiállításához köszönettel fogadja a szülők, valamint az ovihoz közel állók régi vagy érdekes fényképeit személyesen vagy a holdovi40eves@gmail.com e-mail címen.

Április 28-án délelőtt szeretettel várják a az óvoda születésnapi ünnepségére az elmúlt 40 év valamennyi dolgozóját, a tagintézmény egykori vezetőit. Az eseményen felidézik az elmúlt éveket, szép emlékeket, ahol a gyerekek ünnepi játékfüzérrel kedveskednek számukra.

Május 6-án, szombaton 9 órától várják a régi és jelenlegi óvodásaikat és családjukat a közös születésnapi családi napra. A gyerekek ünnepi játékfüzére, fotókiállítás, a rajzpályázat eredményhirdetése, fotósarok, mozgásos játékok, zsákbamacska, papírszínház, kézművessarok, büfé, a Balkán Hangocska táncháza teszi emlékezetessé majd ezt a napot.

Az esemény bevételét a Gyermekeink Jövőjéért Alapítvány javára fordítják.
Az intézmény munkatársai köszönik a szülőknek, a helyi és környékbeli vállalkozóknak, hogy 40 éve támogatják az óvodát és a Gyermekeink Jövőjéért Alapítványukat.

Mindenkit szeretettel várnak a Hold utcai Tagóvoda dolgozói és ovisai.