2023. február 16., 20:57
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Nagy Luca meseterapeuta vezetésével a Tökéletesség pillanatai szobrászati kamarakiállításon a magyar szobrászművészeti alkotásokat a szerelem izgalmas légkörébe zárja a Ferenczy Múzeumi Centrum egy kínai mese segítségével.

„Képzeletünkkel rózsaszínre festjük és kihasználjuk a plasztikák tökéletes kifejezőrendszerét, hogy megértsük, mi a SZERELEM legerősebb pillére, s mi kell ahhoz, hogy azt megszerezzük és meg is tudjuk tartani.”

A foglalkozás időpontja: február 18. (szombat), 16:00-18:00
Helyszín: Kmetty Múzeum (Fő tér 21.)

A mese nem titkolja, sőt, lépésről lépésre mutatja be a tökéletes érzelmi kötelék kiépítésének folyamatát, ahogyan a térben álló műtárgyak is mély tudással hívják elő a lelassulást, az új gondolati minták előhívását támogató, bizalomépítő varázslatot.
Nem kell hozzá bájital, hogy megértsük, mi hiányzik a tökéletes érzelmi kötelék megéléséhez, csupán egy tárlat, amibe belehabarodva hallgathatjuk meg a szerelmesek történetét. Epekedve várom!

Kiállító művészek: Asszonyi Tamás, Ifj. Blaskó János, Csíkszentmihályi Róbert, Farkas Ádám, Farkas Zsófia, Ferenczy Béni, Holdas György, Imre Mariann, Kerényi Jenő, Kucs Béla, Ligeti Erika, Lois Viktor, Matyófalvi Gábor, Mészáros Dezső, Németh Ágnes, Papachristos Andreas, Rózsa Péter, Smetana Ágnes, Szentirmai Zoltán, Z. Gács György.

Regisztráció: A korlátozott létszám miatt (12 fő) regisztráció szükséges: regisztracio@muzeumicentrum.hu
Belépőjeggyel látogatható.

Az FMC a programváltoztatás jogát fenntartja, eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.