2019. április 9., 14:14
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 5 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Vasvári-lakótelep 41. számú épület mögötti területen a napokban befejeződött a kis játszótér felújítása: a téren új hinta, csúszda, egy nagy egyensúlyozó-mászó elem, illetve felújított homokozó várja a gyerekeket.

Dombay Zsolt, a körzet önkormányzati képviselője a műszaki átadás-átvételen elmondta, hogy a környéken lakók kérésére tavaly merült fel az igény a kis játszótér megújítására. Az egyeztetés és a költségvetés összeállítása tavaly elkezdődött, ennek köszönhető, hogy már tavasz elejére befejeződött a felújítás. Hozzátette, hogy a kivitelező Játszópark Kft.-vel remek az együttműködés, két évvel ezelőtt ugyanis az ő közreműködésükkel újult meg a Szűcs József utcai játszótér. A mostani felújítás közel kétmillió Ft-ba került, melyet a képviselői keretéből finanszírozott.

„Köszönöm a lakóközösség munkáját és türelmét, illetve a Városi Szolgáltató munkatársainak segítségét a terület rendbetételében. További tervünk, hogy a nagy füves területre két futballkaput állítunk fel, illetve a Föld napján sövényt telepítünk a lakókkal közösen” – mondta a képviselő.