2020. október 14., 09:46
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 3 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Burkolatjavítást végez az önkormányzat a gyermekorvosi rendelőnél. A Dunakanyar krt. 32. szám alatti rendelő körül a járófelület betonja több helyen feltöredezett, a javítási munkálatok várhatóan október végéig elkészülnek.

Az önkormányzat a gyermekorvosi rendelő előtti és mögötti bejáró helyreállításával, valamint a személyi és a gazdasági bejáró és járda burkolatának megújításával teszi korszerűbbé a rendelő környékét. A kivitelezés, ahogy az időjárás engedi, azonnal megkezdődik és várhatóan a hónap végéig befejeződik.

A gyermekorvosi rendelő a munkálatok idején zavartalanul működik. Mivel a rendelő két bejárattal rendelkezik, és egyszerre csak az egyik bejárat körüli részt újítják fel, a betegek és a hozzátartozók a felújítás alatt is meg tudják közelíteni az épületet. A kivitelező minden esetben tájékoztatja a rendelőbe látogatókat arról, hogy az érintett napokon, melyik bejárat használható.

A felújítást követően, a gyalogosok és a babakocsival közlekedők számára is könnyebbé válik a rendelő megközelítése. A beton- és aszfaltburkolat javításának költsége: 2.405.000 Ft.-+áfa, amit az önkormányzat finanszíroz.