2015. április 16., 15:12
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 9 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Május második hetétől folytatódnak a Zsigmond Király Főiskola és a Szentendrei Önkormányzat szervezésében zajló szeniorképzések városunkban. A képzések között kiemelt szerepet visz az angol tanfolyam, amelyre immár hat szinten lehet jelentkezni! Ez azt is jelenti, hogy azokat is szeretettel várjuk, akik most kezdenek bele a nyelvtanulásba, vagy olyan régen tanultak, hogy úgy érzik: az alapoktól kell újrakezdeniük.

A tanfolyami díjak minden esetben igazodnak ahhoz az igényhez, hogy minél több szentendrei 50 év feletti kapcsolódhasson be a képzésekbe. Ezért minden egyes tanfolyamra (amely minden esetben 7 alkalmat és 21 tanórát tartalmaz) egységes, 10.000 forintos áron lehet jelentkezni, amely már az ÁFÁ-t is tartalmazza.

Jelentkezni lehet a P’Art Mozi épületében található Aranykor Központban (Dunakorzó 18.) A központ nyitva tartása: minden hétfőn-szerdán-pénteken, 15 és 17 óra között.

20150409_aranykor
A tanfolyamok mellett folytatódnak a Szentendrei Szeniorok Akadémiájának ingyenes előadásai is, az Önkormányzat Dísztermében (Városház tér 3).

Április 15-én szerdán, 15 órától Sulyok Tamás, a ZSKF adjunktusa beszél az okostelefonok és a digitalizáció hasznáról idős korban, egy garantáltan termékbemutató-mentes, s egyben nagyon hasznos és közérthető előadáson, majd május 6-án, szintén szerdán,15 órától Dr. Kassai-Farkas Ákos, a Nyírő Gyula Kórház pszichiátriai osztályvezetője látogat hozzánk, s beszél egy sajnos nagyon aktuális témáról: mi számít drognak, hogyan ismerhető fel a drogfüggés, és mit lehet tenni a megelőzésért.

Minden képzésen és előadáson szeretettel várjuk az érdeklődőket, a szeniorképzés szlogenjével: Tanulni sohasem késő!

Dr. Jászberényi József

főiskolai tanár, Aranykor Központ vezető