2016. szeptember 14., 19:02

KÖZLEMÉNY AZ IZBÉGI SPORTTELEPEN TALÁLT VAGYONTÁRGYAKRÓL

Mint azt 2016. augusztus 24-én közzétett közleményünkben ( https://szentendre.hu/kozlemeny-az-izbegi-sportpalya-birtokbavetelerol/) jeleztük, az Önkormányzat 2016. augusztus 24-én tulajdonosként visszavette az izbégi sporttelep ingatlan birtokát a SZE-FI Labdarúgó Sportegyesülettől, és azt átadta a Szentendre Városi Sportegyesület részére, annak érdekében, hogy a többi sportszervezettel és az oktatási intézményekkel együttműködve magas színvonalon, szélesebb körben lehessen kiszolgálni a sportolási igényeket.

Az ingatlan átvétele során olyan sporteszközök kerültek elő az öltöző épületből, amelyek tulajdonosa ismeretlen. A tárgyak biztonságos szentendrei helyszínen vannak tárolva.

Figyelemmel arra, hogy korábban a SZE-FI Labdarúgó Sportegyesület volt az ingatlan birtokában, írásban kérte az Önkormányzat a SZE-FI Labdarúgó Sportegyesületet, jelezzék, hogy mikor tudják a tárgyakat elszállítani, erre válasz a mai napig nem érkezett.

Figyelemmel arra, hogy a sporteszközökre a sportolóknak szükségük van, másrészt azok tárolása az Önkormányzat számára költséget okoz, nyomatékkal kérünk mindenkit, hogy jelezze a vagyontárgyával kapcsolatos kiadási igényét, nevének, elérhetőségeinek (lehetőleg cím, telefonszám, e-mail cím) és a vagyontárgy azonosításához szükséges információk megjelölésével a jegyzo@szentendre.hu e-mailre, vagy a 2000 Szentendre Városház tér 3. postacímre, vagy a fent hivatkozott korábbi közleményben szereplő űrlapon!

Az igények feldolgozását követően a tárgyakat természetesen mielőbb visszaszolgáltatjuk.

« 2022. december » loading...
h K s c p s v

P’Art Mozi – filmszínházi programok

2022. 01. 01. - 2029. 12. 16.

Advent Szentendrén

2022. 11. 26. - 2023. 01. 08.

Bubán Róza: Kontraszt – kiállítás

2022. 12. 02.. 18:00 - 2023. 01. 09.. 18:00