2017. július 11., 15:31
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Korszerűsítési munkákat végez a távvezetékrendszer Hamvas Béla utcai részén a Fűtőmű 2017. július 24-től augusztus végéig. A munkák miatt a szolgáltatásokban fennakadások lehetnek, azonban a korszerűsítés a fogyasztók jobb ellátását szolgálja.

Tisztelt Fogyasztók!

2017. július 24-től 2017. augusztus 30-ig korszerűsítési munkákat végzünk a Hamvas Béla u. 20-30. sz-hoz tartozó távvezetéken.

Elsődleges célunk, hogy minél biztonságosabb szolgáltatást nyújtsunk Önöknek.

A munkálatokkal kapcsolatban előzetesen egyeztettünk a területen érintett többi szolgáltatóval, ennek ellenére a kivitelezés folyamán nem kizárható az ELMÜ és a TELEKOM vezetékek sérülése, mivel e szolgáltatók vezetékei több helyen érintik a TÁVHŐ alagutat.

Ezzel kapcsolatban szakfelügyeletet kértünk az esetleges hibák azonnali elhárítására,  de fennakadás a telefon-, internet-, TV- és áramszolgáltatásban így is előfordulhat.

A korszerűsítéssel kapcsolatos munkák érintik a nyomvonalon lévő fákat és cserjéket is.

Törekszünk a lehető legteljesebb helyreállításra, de a kivágott növények visszatelepítésére a távvezeték fölé és 2 méteres védőtávolságban nincs mód.

A munkálatokból adódó kellemetlenségek miatt kérjük szíves megértésüket! A korszerűsítés az Önök érdekeit szolgálja.

Érdeklődés, probléma esetén a Városi Ügyfélszolgálat 06 26/300-407 telefonszámán, a Fűtőmű 06 26/816-646 hibabejelentőjén vagy a futomu@szentendre.hu e-mailen állunk rendelkezésükre.

Köszönjük szíves türelmüket és megértésüket!

VSZN Zrt. Fűtőmű