2013. május 4., 07:58
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére másodfokú, narancssárga figyelmeztetést adott ki tegnap a heves zivatarok miatt. Miközben keleten a napsütésben már sok helyen megközelítette a hőmérséklet a 30 fokot, addig a Dunakanyarban számos helyen 15 fok alá hűlt a levegő a jégesővel kísért zivatarok hatására, írja az Időkép.

A városban több helyen is komoly károkat okozott a május 3-i vihar. A legsúlyosabb problémát a Híd utcában okozta, ugyanis a kishíd megrogyott és eltört egy gázvezeték, melynek helyreállításán dolgoznak. A híd helyreállítását a VSZ Zrt. munkatársai hétfőn kezdik el szakemberek bevonásával. A munkálatok befejezéséig lezárták a forgalom elől. Híd utca nagyobb térképen való megjelenítése

A szentendrei hegyvidéki területeken lezúduló jégeső és komoly csapadékmennyiség miatt az utakról rengeteg törmeléket hordott a víz a 11-es útra is, ahol az úton komoly csúszásveszélyt okoz. Az Akácfa utcában az ideiglenesen helyreállított burkolatból is kimosta a víz az anyagot, ezért nehezen járható.

Fotó: Osztrogonácz Róbert / Időkép