2016. június 28., 14:32
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 8 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

2016. július 1-jén, pénteken zárva tart a polgármesteri hivatal. Az országos köztisztviselői napot 1998 óta tartják meg rendszeresen. A közszolgálati dolgozók számára 2001-től munkaszüneti nap július 1., ezzel is elismerve a köz érdekében végzett munkát. Ezen a napon tartják az egészségügyi dolgozók ünnepét, a Semmelweis-napot is.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Köztisztviselők napján
2016. július 1-jén (pénteken),
a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal ZÁRVA tart.

Megértésüket köszönjük!

dr. Gerendás Gábor
jegyző

Július elseje az egészségügy ünnepe is, ekkor tartják a Semmelweis-napot. Zárva lesz a gyógyszertárak többsége, valamint zárva tartanak a háziorvosi rendelők és szakrendelők is. A Semmelweis-nap az egészségügyben dolgozók számára munkaszüneti nap, de a mentők dolgoznak, és az ügyeleti ellátás is biztosított.

Ezen a pénteken, azaz a közszolgálati tisztviselők napján más közigazgatási hivatalokhoz hasonlóan a NAV ügyfélszolgálatai is zárva tartanak, és nem lesz elérhető telefonon a NAV Általános Tájékoztató Rendszere, valamint a NAV Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszere. A hét többi napján az ügyfélfogadás és az ügyintézés rendje változatlan.

Az ügyfélszolgálatok címe és nyitvatartási rendje megtalálható a NAV honlapján (www.nav.gov.hu) az Ügyfélszolgálatok menüpontban.

A Köztisztviselők Napja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és pénzügyőri, illetve bűnügyi szakterületének munkarendjét nem érinti.