2012. november 15., 15:29
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 12 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Új korszak veszi kezdetét a Szentendre és Vidéke című lapnál, valamint új korszak vette kezdetét a városi kommunikációban is. A lap holnaptól pár napon belül minden háztartásba eljut a városban, valamint ezzel párhuzamosan folyamatosan megújulnak a városi honlapok is. Október elején elindult az új híroldal, könnyen elérhetőek a városi honlapok az új Szentendre.HU nyitólapról, valamint a többi honlap is fokozatosan átalakul. Szeretettel várjuk tanácsaikat, észrevételeiket, valamint bejelentésüket, amennyiben jövő hét elejéig nem kapnák meg az ingyenes újságot!

Kedves Szentendrei Olvasó!

A hideg hónapok közeledtével sokan vágyunk arra, hogy a kanapén, a fotelben vagy a reggeliző asztal mellett kényelmesen tájékozódhassunk a legfontosabb városi eseményekről. Idén ősszel nem csak az évszakváltozást élhetjük át együtt, hanem a Szentendre és Vidéke, és ezzel párhuzamosan a lakosság tájékoztatásának megújulását is.

Az egységes városi ügyfélszolgálati irodával, az új városi híroldallal és a most kézben tartott
SzeVi-vel azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy Szentendre minden lakója egyszerűbben értesüljön a friss hírekről. Nagy öröm számomra, hogy ettől a lapszámtól kezdve havonta kétszer minden szentendrei postaládába eljut városunk ingyenes lapja. Kívánom, hogy a kedves olvasó találja meg azt a saját zugot, ahol forró teát kortyolgatva könnyen és élvezetesen tud tájékozódni Szentendre mindennapjairól.

dr. Dietz Ferenc
Szentendre polgármestere

Kedves Szentendrei Olvasónk!

A Szentendre és Vidéke, bár helyi lap, mégis az egyik legpatinásabb kiadvány a magyar sajtótörténetben. Számomra ezért nagy megtiszteltetés, hogy a megújult lap szerkesztésével engem bízott meg Szentendre vezetése. Több évtizedes szakmai tapasztalatommal
mindent megteszek azért, hogy méltó lehessek a kiváló elődeimhez. A szerkesztőség eddigi munkatársainak ezúton is köszönetet mondok, hiszen olyan nívós lapot szerkesztettek, amelynek értékeire bátran lehet építeni a megújítás során.

A Szentendre és Vidéke lap a mostani lapszámmal megújul. Nem csak a példányszám növekszik a sokszorosára, hanem egyben ingyenessé is válik, és eljut minden szentendrei polgárhoz. Az eddigi értékeit megőrizve, de a XXI. század követelményeinek megfelelően egy küllemében modernebb, olvasmányosabb, képesebb lapot adunk az olvasóink kezébe, havonta két alkalommal.

A lapunkkal kapcsolatos javaslataikat, véleményüket örömmel és köszönettel fogadjuk az ujsag@szevi.hu e-mail címünkön!

Kempf Károly Ignác
felelős szerkesztő