2019. május 29., 07:21

Miközben közeledik a tanév vége, hamarosan kitör a nyári szünet és az iskolák az évzárásra készülődnek, a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont több nyári programlehetőséggel is készül, mellyel támogatni kívánja a szentendrei iskolák osztályközösségeit, sportolási lehetőséget és minőségi szabadidős tevékenységet kíván biztosítani a szentendrei és környékbeli gyerekeknek.

„Azt gondoljuk, hogy júniusra már minden tanár és diák kellőképpen elfáradt az egész éves felkészülésben és lassan eljön az ideje a jól megérdemelt lazításnak” – mondta Wildner Márton, a V8 Uszoda és Szabadidőközpont ügyvezetője. „Természetesen arra biztatjuk a diákokat, hogy figyeljenek arra, hogy az utolsó jegyek is megfelelőek legyenek, de az iskolai tanév utolsó napjaiban szeretnénk megadni a lehetőséget az osztályközösségeknek, hogy tanáraikkal együtt eltölthessenek egy-egy felhőtlen órát a V8 Uszodában, és akár bowling, akár biliárd vagy minigolfozás közben még a nyári szünet előtt alkalmuk legyen tanórán kívül együtt lenni, csapatot építeni, együtt minőségi szabadidőt eltölteni.”

A V8 Uszoda az utolsó két tanítási héten, június 3-14. között Hurrá, vakáció! címmel nyílt napokat szervez a szentendrei iskolák diákjai és tanárai részére. A város uszodája az iskolai tanév utolsó két hetében szeretettel hívja és várja minden iskolából az érdeklődő osztályközösségeket egy év végi utolsó nagy, közös kikapcsolódásra, vidám pihenésre. Az uszoda Hurrá, vakáció! programjára előzetesen bejelentkező osztályok egy-egy órára ingyen használhatják a bowlingot, biliárdot és a minigolfot, mely remek lehetőség lesz egy vidám osztályprogramra a diáktársakkal, osztályfőnökökkel. Ehhez nem kell mást tenniük, mint bejelentkezni a V8 Uszoda munkatársainál a 06 30 951 34 36-os telefonszámon.
A kéthetes akció fénypontja június 14-én lesz, mely a tanév utolsó tanítási napja, amikor az Offline-nal közösen Hurrá, vakáció! címmel nyárindító napot szerveznek a V8 kivételes kilátást nyújtó tetőteraszán. Sok közösségi játékkal (minigolf, csocsó, pingpong, lengőteke, darts), társasjátékokkal, koncerttel és finom büfével várják a fiatalokat. Hinták, babzsákok, napágyak, finom szörpök, limonádék, alkoholmentes koktélok, gofri, sütik, élőzene, jó társaság, vagyis egy igazi mediterrán nyárindító hangulat fogadja majd déltől este 9 óráig a fiatalokat. „Ez egy úgynevezett chill-nap lesz, vagyis egy nyárindító lazulás a fiataloknak, melyet az Offline-nal közösen szervezünk, hogy megmutassuk a fiataloknak, hogy nyáron is lehet értelmesen a szabadidőt eltölteni sok játékkal, zenével, jó közösségben, egymásra figyelve” – részletezi Wildner Márton.
A V8 Uszoda az augusztus végi kéthetes leállás kivételével egész nyáron nyitva lesz és várja a kikapcsolódni vágyó fiatalokat akár családdal, akár barátokkal a bowling és a biliárd részlegeken, a csodás panorámát nyújtó tetőteraszon hétvégenként ki lehet próbálni a minigolfot, a nap-ágyakat, hintákat és a mezítlábas ösvényt.
„Fontos, hogy nyáron a kikapcsolódás mellett mindannyian sokat mozogjunk, sportoljunk, amikor csak lehet. Igaz ez a gyerekekre és
fiatalokra is. Ezért szervezzük meg a Sportolj! – nyáron is V8 úszótáborokat háromhetes turnusban június 17. és július 5. között, melyre várjuk a 6-14 éves gyereket.”
Wildner Márton szerint óriási előnye a V8 úszótáboroknak, hogy biztonságos környezetben, a napi két úszás mellett további, csak az uszodában megtalálható szabadidős lehetőségek várják a gyerekeket (bowling, minigolf, mezítlábas ösvény), a fedett és klimatizált uszodatérnek köszönhetően a gyerekek nem égnek le, viszont sok szabadtéri programtól gondoskodnak akár az uszoda kertjében, akár a Bükkös-patak partján: lesz kőrakó-verseny, labdajátékok, patakparti piknik pizzázással, sorjátékok és a bónusz: exkluzív ugrálós délután a gyerekek új kedvencében, a frissen nyílt Skyland trambulin-parkban.

A programokról további információkat a www.v-8.hu honlapon lehet megtalálni.

« 2023. szeptember » loading...
h K s c p s v
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
csü 28

P’Art Mozi – filmszínházi programok

2022. 01. 01. - 2029. 12. 16.
csü 28

A GYŰJTEMÉNY (1900-2022)

2023. 03. 25. - 2028. 03. 26.
csü 28

Mozdulj, Szentendre!

szeptember 2. - szeptember 30.