2015. december 4., 15:58
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 9 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Dunakanyar-Pilis Helyi Termék Szociális Szövetkezet decemberében, a harmadik adventi hétvégén 11-én, pénteken 12.00 -20.00 óráig, 12-13-án szombat és vasárnap 10.00 – 20.00 óráig a tagjai és meghívott vendégei számára helyi alkotásokból, termékekből Adventi Kiállítást és Vásárt szervez a Szentendrei Városi Vendégházban, a Fő tér 12 szám alatt.

Az advent a várakozás ideje. Talán egy kis közösségi térben e hangulat még szívmelegítőbb, ezért a Város biztosította lehetőséggel élve várunk mindenkit egy kis beszélgetésre egy meleg tea vagy forralt bor mellett, pogácsát, pitét majszolva. Legyünk együtt és beszélgessünk, válasszuk ki a fa alá valót magunknak, szeretteinknek!

A most megszervezésre kerülő bemutatón és vásáron Gálffy Ildikó kerámiái, Kosztolányi Edit foltvarrott terítői, karácsonyi apróságai és mézeskalácsai, a Dunakanyar Foltvarró Kör textil faliképei és egyéb textil apróságai, Borsódy Eszter kerámia ékszerei, grafikái és képeslapjai, Csősz Kriszta asztali futói és ékszerei, Bús Erzsébet csuhé Betlehemese és dióbabái, valamint az Imre Zsolt Családi Gazdaság lekvárjai és szörpjei, Nyírő András Pilisi levendula szörpjei és levendula termékei, Vajda János Szentendrei Rác ürmös aperitifje, Molnár Katica házi tésztái és helyi mézek várják az érdeklődőket és a vásárlókat a Vendégház földszinti fogadó termében és az udvarán.

Szövetkezetünk tagjai és barátaink már több éve igyekeznek elérni, hogy a városunkban élők és a város vendégei megismerjék, és persze megszeressék, és ezért megvásárolják a helyben és a környéken készített iparművészeti és kézműves alkotásokat, valamint a helyi termelők által előállított tradicionális és minőségi élelmiszer termékeket.

Minden jó szándékunk és akaratunk az, hogy mint itt élők megismerjük egymás munkáját, dolgok történeteit, hogy barátaink legyenek, akiktől vásárolunk, és az általuk létrehozott egyedi értékek és termékek ajándékozásával okozzunk örömöt szeretteiknek, barátaiknak itthon és a nagyvilágban.

Bővebb információ: www.facebook.com/Dunakanyar-Pilis-Helyi-Termék-Szociális-Szövetkezet

 

A Dunakanyar-Pilis Helyi Termék Szociális Szövetkezet tagjai