2017. szeptember 13., 13:01
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A V-8 Uszoda és Szabadidőközpont a 2017-es Év Fürdője választáson megnyerte kategóriájának fődíját, így 2017-ben a „Helyiek kedvenc fürdője” lett!

Idén harmadik alkalommal rendezték meg az Év Fürdője versenyt. A hazai fürdők legnagyobb versenyében a közönség 2017. június 1. és augusztus. 31 között három kategóriában, közel 200 fürdőre voksolhatott. A versenyre összesen 167 ezer szavazat érkezett.

Az idei verseny rendkívül szoros és izgalmas eredménnyel zárult: a dobogós helyezések néhány szavazaton múltak, a kisebb fürdők kategóriájának csatája pedig igazi meglepetéssel ért véget: a ”Helyiek kedvenc fürdője” címet hatalmas küzdelemben a szentendrei V-8 nyerte!

A siker kapcsán az uszoda két éve kinevezett ügyvezető igazgatóját, Drégely Miklóst kérdeztük arról, hogyan értékeli a szép eredményt:

– Az elmúlt években sok minden változott a V-8 háza táján. Az épület az uszodai funkción kívül közösségi feladatokat is ellát: garázsvásárral, nyári táborokkal, koncertekkel, gyerekműsorokkal és számos más új programmal gazdagítottuk a helyiek életét.

A wellness részleg hazánkban egyedülállóan felszerelt mesterszaunájának köszönhetően Szentendre a hazai és nemzetközi szaunakultúra egyik központjává vált. Már második éve itt rendezzük a szaunamesterek világbajnokságának hazai fordulóját. A mesterszauna éjszakai programjain számos hazai és külföldi híres szaunamester is megfordult, közöttük a háromszoros világbajnok Rob Keijzer.

Az uszoda több alkalommal is elnyerte a Fürdőszövetségtől az ötcsillagos megtisztelő címet, amire nagyon büszkék vagyunk, hiszen rajtunk kívül csak egy uszodának van ilyen minősítése Magyarországon.

Egy hónapja a V-8 adott otthont a Vizes VB sportolóinak a felkészüléshez, nagy szó, hogy városunk is hozzájárult a rangos verseny sikeréhez.

A V-8 népszerűsége, látogatottsága az elmúlt években folyamatosan nőtt, melynek ékes bizonyítéka ez a különösen értékes közönségdíj.
Köszönöm a V-8 csapatának, minden munkatársamnak, hogy hozzájárult közös sikerünkhöz, és köszönjük mindenkinek, aki szavazatával hozzásegített bennünket az eredményhez! A győztes V-8, az öt csillagos uszoda továbbra is szeretettel várja kedves vendégeit!