2024. április 3., 09:32

A Fighter’s Run terepakadály-futóverseny a közúti forgalmat nem érinti. A hétvége folyamán a bicikliút Lupa-tó és Szentendre, Postás strand közötti szakasza a futópálya részét képezi, illetve a frissítőpont helyszíne a Postás strand.

A futók április 6-án (szombat) délután, várhatóan 14:00 és 17:30 óra között érkeznek a szentendrei frissítőponthoz.

A szervezők kérik a tisztelt lakosságot, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a kerékpárúton, a pálya területén elhelyezett jelölő  szalagozást, akadályokat és egyéb eszközöket feltétlenül hagyják a rendezői csapat által kihelyezett állapotban, ez a rendezvény sikerének feltétele – az esemény zárását követően mindent begyűjtenek. Kérik továbbá, hogy a pálya területén elhelyezett akadályokra ne másszanak fel.

Amennyiben szívesen megtekintenék a rendezvényt, lehetőségük van rá a Lupa-tó területén kialakított versenyközpontban – parkolás a létesítmény főbejárata előtti aszfaltos parkolóban biztosított.

Nevezés az eseményre már csak a versenynapokon lehetséges a felnőtt aszfaltos-, valamint a gyermek terepakadályfutó versenyre a szabad helyek függvényében. A rendezvényről részletes információ www.fightersrun.com honlapon olvasható.

Türelmüket és együttműködésüket ezúton is köszönik a szervezők.