2023. november 9., 15:13
A polgármester a képviselő-testület által átruházott hatáskör alapján az alábbi (58-as számú) forgalomtechnikai döntéseket hozta, melyeket várhatóan 2024. 03. 31. valósít meg a Városi Szolgáltató NZrt. és a Szentendrei Rendészeti Igazgatóság.
Helyszín Döntés tartalma
116. Sebességcsökkentő borda küszöb telepítése Sebességcsökkentő borda kihelyezése az Egres út – Szélkerék utca csomópontba az Egres utca végére a mellékelt rajz alapján. Kérem a borda jobb, valamint bal oldalán 15-15 cm-es útpadkától való elhagyását az esővíz elvezetése érdekében.
120. Táblavisszahelyezés Fürj u- Vasvári Pál u. kereszteződésben 1 db 30 km-es sebességkorlátozó tábla visszahelyezése a Sztaravodai út irányába, a mellékelt terv alapján
122. Sebességkorlátozás 30 km/h – vonali korlátozás táblák kihelyezése az Egres út -11 -es út felé-végig a mellékelt rajz szerint.
137. Táblakihelyezés Ribizli u.-ba – 20 km-es sebességkorlátozó táblák kihelyezése a mellékelt terv alapján.
139. Forgalomtechnikai tükör kihelyezése 1 db forgalomtechnikai tükör kihelyezése a Fenyő u. – Barackos út kereszteződésbe, a mellékelt rajz alapján.
75. Vasúti villasor koncepcióterv alapján 30 km/h-s zóna táblák megszüntetése, és a 30 km/h-s vonali táblák kihelyezése, a mellékelt terv alapján
145. Táblakihelyezés Szegély u. -Anna utca csomópontban a mellékelt rajz szerint – táblacsoport kihelyezése.
147. Tábla áthelyezése A mellékelt rajz szerint a tábla átszerelése és áthelyezése. Telep utca és Dózsa György út csomópontban.