2023. október 3., 14:41
A polgármester a képviselő-testület által átruházott hatáskör alapján az alábbi (57-es számú) forgalomtechnikai döntéseket hozta, melyeket várhatóan 2023. november 4-ig valósít meg a Városi Szolgáltató NZrt. és a Szentendrei Rendészeti Igazgatóság.

 

Helyszín Döntés tartalma – Városi Szolgáltató        
Vasúti villasor koncepció keretein belül >>> Vasúti villasoron a koncepció, illetve az elfogadott terv alapján a 40 km-es sebességkorlátozó táblák kihelyezése. 75. sz. melléklet alapján
Vasúti villasor koncepció keretein belül >>> Vasúti villasor – Római sánc u. és Vasúti villasor – Acél u. A 77. sz pdf alapján. A táblákat a Vasúti villasor – Római sánc u. alapján kell kihelyezni. mind két oldalon ugyan az a táblázás.
Barackos út – Tücsök u.-i
csomópont >>>
Forgalomtechnikai tükör kihelyezése a 115. sz pdf alapján
Korona u.-Vasúti villasor
csomópont >>>
A mellékelt rajz alapján, 1 db forgalomtechnikai tükör, 1 db elsőbbség adás tábla kihelyezése 82 sz. pdf.
Üde u. – tábla eltávolítás >>> A mellékelt rajz alapján, (85/2. rajz) 2 db megállni tilos tábla leszerelése, tartóoszloppal együtt, illetve a súlykorlátozó, zóna táblával együtt. 1 db kiegészítő tábla kihelyezése – jobb oldalra, az alábbi szövegezéssel. „40. § (5) b) Tilos megállni: ahol a jármű és az úttesten levő záróvonal vagy a jármű és az úttest másik szélén álló jármű között legalább három méter széles hely nem marad”.  Jobb oldali oszlopra 1 db vonali súlykorlátozó tábla felhelyezése.
Kossuth Lajos u. – Ulsica köz csomópont >>> A mellékelt rajz alapján. Kizárólag a baloldali tábla kihelyezése. Egy darab behajtani tábla, kivéve kerékpáros kiegészítő táblával 87. sz. pdf.
Fény u. – Nap u.-i csomópont >>> 2 db forgalomtechnikai tükör kihelyezése a mellékelt rajz alapján 93. sz. pdf.
Barackos út – sebességkorlátozás
1. >>>
2. >>>
Egy darab 30 km/h -s tábla kihelyezése a mellékelt rajz szerint. (felfelé vezető úton) + A lefelé vezető úton a Barackos u – Bogáncs u. csomópontba felvinni a sebességkorlátozó táblát a Barackos út 110. sz ingatlan elől. A sebességkorlátozó tábla felkerül a várakozni tilos táblára a rajz szerint. A 110. sz előtt az oszlop is megszűnik
Akácfa utca-Várkonyi Zoltán u. -forgalomtechnikai tükör
kihelyezése >>>
A mellékelt rajz alapján, forgalomtechnikai tükör kihelyezése
Dózsa György út- magasságkorlátozó táblák leszerelése 2 db magasságkorlátozó tábla+oszlop leszerelése.
–          az egyik tábla: az utca elején.
–          a másik a Liliom u. 3. sz. szemben található. A Döntés rajzot nem tartalmaz.
Fulco deák u. lefelé haladó részén az Áprily Lajos tér közelében >>> 1 db útszűkületei tábla eltávolítása a mellékelt rajz alapján.
Deák Ferenc u. – Vasvári Pál u.
kereszteződés >>>
A mellékelt rajz alapján pollerek kihelyezése
Kálvária út-Barcsay iskola Mind két irányba: „Lassíts! Gyerekek!” sárga tábla leszerelése a meglévő oszlopokról. A leszerelt táblákat külön oszlopra szerelve. Rajz nincs mellékelve
Barcsay iskola – parkolás >>> A mellékelt rajz alapján kérjük a tábla kihelyezését (Rendészeti Igazgatóság)