2022. január 21., 15:40
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Fenyőfabegyűjtést tart a Városi Szolgáltató január 22-én Pismányban, valamint Boldogtanyán és környékén. Az ingatlanok elé a begyűjtést megelőző napon kihelyezett fákat szállítják el. A feleslegessé vált fenyők a Hulladékudvarban is leadhatók.

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. minden év januárjában több héten át, több ütemben gyűjti be a feleslegessé vált és az ingatlanok elé kihelyezett fenyőfákat. 2022-ben január 8-án és 15-én a város területének nagy részéről begyűjtötték a fákat. A harmadik ütemre január 22-én szombaton kerül sor.

2022. január 22.
Körzet: Bologtanya – Petyina – Tyúkosdűlő – Papsziget – Szarvashegy városrészek, valamint az Ady Endre út, Pismány (Sztaravodai út – Dunakanyar krt. – Cseresznyés út – Napos sétány által határolt terület)

Kérjük a fenyőfákat legkésőbb a begyűjtés előtti pénteken helyezzék ki az ingatlanok elé.

Téli útviszonyok esetén az utak járhatóságának függvényében az elszállítás dátuma változhat. A feleslegessé vált fenyőfák a hulladékudvarban is leadhatók (2000 Szentendre, Szabadkai utca 9.), a fentiektől eltérő időpontban is.

További információkért keresse fel honlapunkat www.vszzrt.hu vagy hívja az Ügyfélszolgálat 06 26 300 407-es telefonszámát.

Köszönjük együttműködésüket!

Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.