2013. április 30., 09:26
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kedves Szervezők és Programgazdák!
A Szentendre és Térsége TDM Szervezet várja azok jelentkezését, akik a nyári időszakban diákoknak táborokat – sport, nyelvi, művészeti, napközis, felekezeti stb. – szerveznek városunkban. A számunkra elküldött programokat megjelentetjük a TDM honlapján, a www.iranyszentendre.hu/taborok cím alatt, valamint a megkapott szórólapokat a május 3-i hétvégével induló Dumtsa Korzó Kulturális és Kulináris Fesztiválsorozat ideje alatt a Tourinform Iroda épülete előtt felállítandó standon kívánjuk továbbadni az érdeklődőknek.
A kezdeményezéssel szeretnénk segítséget nyújtani egyrészt a szentendrei szülőknek abban, hogy gyermekeik számára megfelelő programokat találhassanak a nyári időszak idejére itt helyben, másrészt pedig a szervezők munkáját kívánjuk támogatni. Reméljük, munkánkkal sikerül hozzájárulnunk ahhoz, hogy – a Dumtsa Korzó programsorozat üzenetével összhangban – a Belváros olyan pezsgő, élettel teli találkozóhellyé vállhasson, ahol a különböző szolgáltatást kínálók és az azt igénybe vevők egymásra találhatnak.
A táborszervezők jelentkezését folyamatosan várjuk e-mailen (tdmszentendre@gmail.com) vagy telefonon (317-965), hogy egyeztethessük egymással a további lépéseket.
Szentendre és Térsége TDM Szervezet