2019. június 21., 11:20

Ahogy ez már hagyomány, a Szentendrén idén érettségizett diákoknak ünnepélyes keretek között városi ajándékokat adnak át. Verseghi-Nagy Miklós polgármester, Gyürk Dorottya alpolgármester, Boda Anikó és Zakar Ágnes önkormányzati képviselő, Kóbor Edit protokollvezető és dr. Sergyánné Kis Bernadett bizottsági és köznevelési referens adta át a diákoknak a város ajándékait. Az érettségizők emléklapot, illetve a város kulturális és sportintézményeibe szóló belépőket és Szentendre logós pendrive-ot kaptak.

A kuponokat a Barlang programjaira, a Teátrum színházi előadásaira, koncertjeire, a V8 uszodában, a P’Art Mozi vetítéseire és a Ferenczy Múzeumi Centrum kiállításaira és programjaira válthatják be. Az ajándékok mellé koncertélménnyel is meglepi a város a diákjait.

Örömkoncertre hívom a frissen éretteket a Duna korzó színpadára most szombatra. A koncertszervezést közönségszavazás előzte meg, a fiatalok közül a Bohemian Betyars együttesre voksoltak a legtöbben, tehát június 22-én, szombaton 20 órától ők játszanak a sikeres vizsgák örömére!