2013. március 7., 09:12
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Szentendre Város Önkormányzata felhívja a szentendrei lakcímmel rendelkező nyugalmazott pedagógusok figyelmét jubileumi díszdiploma igénylésének lehetőségére. Aki óvónőképzőben, tanítóképzőben, főiskolán vagy egyetemen 50 éve diplomázott – arany, aki 60 éve – gyémánt, aki 65 éve – vas, aki 70 éve – rubin díszoklevélben részesülhet, ha legalább 30 évet dolgozott a pedagógus pályán.

A kérelmeket március 18-ig személyesen a Polgármesteri Hivatalban a köznevelési referensnél vagy levélben, a következő címre küldve nyújthatják be : Szentendre Város Polgármesteri Hivatal, 2000 Szentendre, Városház tér 3.

További információ: 26/503-337

A kérelemnek tartalmaznia szükséges: oklevél, 30 év pedagógus munkakörben eltöltött munkaviszonyra vonatkozó igazolás (munkakönyv vagy a nyugdíjazáskor kiállított munkaviszony-beszámítás), adószám, TAJ szám, rövid szakmai önéletrajz, kérelmező lakcíme és telefonszáma

Magasabb fokozatú jubileumi diploma igénylése esetén a kérelemhez az előző díszdiplomákat és az oklevelet kell benyújtani, a munkaviszonyt már nem kell igazolni.