2020. szeptember 11., 09:20

Helyreállt a vízellátás a belvárosban, ahol csőtörés miatt szünetelt az ivóvíz-szolgáltatás péntek délelőtt. A hiba elhárítása a déli órákban befejeződött, a vízszolgáltatás helyreállt a területen. A munkaárkot a DMRV hétfő tudja betemetni, mivel a vezeték környezete annyira átázott, hogy a régi eternit vezeték újabb törését kockáztatnák az azonnali terheléssel.

Frissítés (2020.09.10. 13:33):
A hiba elhárítása befejeződött, a vízellátás helyreállt a területen. A munkaárkot hétfőn tudják betemetni, mivel a vezeték környezete annyira átázott, hogy a régi eternit vezeték újabb törését kockáztatnák az azonnali terheléssel.

Eredeti hír (2020.09.10. 09:20)
Csőtörés miatt szünetel az ivóvíz-szolgáltatás a szentendrei belvárosban, a Duna korzó környezetében. A DMRV megkezdte a meghibásodás feltárását, a szolgáltatás várhatóan délután áll helyre. Az érintett területen az ideiglenes szolgáltatást mozgó lajtkocsival, valamint a Kert utcába kihelyezett lajttal biztosítják.

Szentendre belvárosában, a Duna korzó környezetében egy ivóvíz-nyomóvezetéken bekövetkezett csőtörés miatt szünetel a vízszolgáltatás 2020. szeptember 11-én. A vízhálózati hiba feltárását a DMRV munkatársai megkezdték. A hiba elhárítását várhatóan a délutáni órákban fejezik be. Az érintett területen az ideiglenes szolgáltatást mozgó lajtkocsival, valamint a Kert utcába kihelyezett lajttal biztosítják.