2024. január 26., 11:27

Az Intézmény közalkalmazotti jogviszonyban, teljes munkaidőben családsegítő munkakör/feladatkör betöltésére munkatársat keres. Az álláspályázatok benyújtásának határideje: 2024.02.29. 00:00.

Tevékenységi kör (ellátandó feladatok): szociális, életvezetési és mentálhigiénés tanácsadás; kríziskezelés; anyagi nehézséggel küzdők számára a pénzbeli, természetbeni ellátásokhoz, továbbá a szociális szolgáltatásokhoz való hozzájutás megszervezése; a tartós munkanélküliek, a fiatal munkanélküliek, az adósság terhekkel és lakhatási problémákkal küzdők, a fogyatékossággal élők, a krónikus betegek, a szenvedélybetegek, a pszichiátriai betegek, illetve egyéb szociálisan rászorult személyek és családtagjaik részére tanácsadás; a családban jelentkező működési zavarok, illetve konfliktusok megoldásának elősegítése; a veszélyeztetettséget észlelő és jelző rendszer működtetése; a gyermeket fenyegető közvetlen és súlyos veszély esetén a szolgálat haladéktalanul, a központ értesítése mellett, közvetlenül tesz javaslatot a hatóság intézkedésére.

Betöltendő állás szakmacsoportja: szociális és gyámügy
Betöltendő állás munkakörének szakterülete (munkakörcsalád): Egyéb
Betöltendő állás jogviszonya: Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.)

Foglalkoztatás időtartama, munkaideje, munkarendje, formája: Határozatlan, 40 óra, teljes munkaidő (heti 40 óra),

Munkavégzés helye: Szentendre

Álláshirdető szervezet bemutatása: Intézményünk célja, hogy tudásunkkal, lelkesedésünkkel segítsük a családok életét, könnyebbé tegyük hétköznapjaikat. Azért vagyunk, hogy szaktudásunkkal, szolgáltatásainkkal segítsünk ezekben a helyzetekben, legyen az válás, betegség, egy tanácstalan helyzet, iskolabéli konfliktusok, párkapcsolati kudarcok, szociális vagy mentálhigiénés problémák, krízishelyzet, életvezetési válság.

A munkáltatóval, állással kapcsolatos egyéb lényeges információ (pl. jogviszony létesítés feltételei; próbaidő; illetmény/fizetés, speciális adatvédelmi tájékoztatás, szervezet honlap címe stb.): Próbaidő 3 hónap. | Egyéb juttatások: cafetéria, munkába-járási költség támogatása, ruhapénz, stb.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: Dr. Mazán Katalin Intézményvezető, telefon:  +36 20 339 6837, elektronikus úton: info@dunakanyari.hu.

Feltételek, Előnyök

Jogállásból fakadó jogszabályi követelmények: Magyar állampolgárság
Elvárt végzettség/képesítés: 6. Felsőfokú végzettséghez kötött szakképesítés alapképzés (Bsc vagy BA), Egyéb végzettség, 6. Felsőfokú végzettséghez kötött szakképesítés alapképzés (Bsc vagy BA), Szociális munka és tanácsadás, szociális munkás

Elvárt szakmai tapasztalat időtartama (év): 1

Járművezetői engedély kategória: B

Pályázat elbírálása során előnyt jelent:

A pályázat elbírálása során előnyt jelent a szakmai tapasztalat?: Igen

A pályázat elbírálása során előnyt jelent a vezetői tapasztalat?: Nem

A pályázat elbírálása során előnyt jelentő járművezetői engedély kategória: B

A pályázat elbírálása során előnyt jelentő személyes kompetenciák:

  • Probléma-megoldó készség (alap)
  • Érzelmi intelligencia (alap)
  • Kommunikációs készség (alap)
  • Együttműködés (alap)
  • Elvégzett feladatok ellenőrzése, korrigálása, felelősségvállalás az elvégzett munka minőségéért (egyéb)

A pályázat részeként benyújtandó igazolások, alátámasztó dokumentumok: a végzettséget/képzettséget igazoló okirat(ok) másolata

A pályázat benyújtásának határideje: 2024.02.29. 00:00

A pályázat elbírálásának módja: Személyes elbeszélgetés.

A pályázat elbírálásának határideje: 2024.03.08. 00:00 Állás tervezett betöltésének időpontja: 2024.03.11.

Publikálás tervezett időpontja: 2024.01.26.

A pályázati kiírás közzétevője a Belügyminisztérium (BM). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az BM részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a hatályos jogszabály alapján a pályázatot kiíró szerv felel.