2013. január 10., 13:46
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Magam részéről csak ritkán nézem a tehetségkutató műsorokat, mégis örömmel láttam a Szentendre és Vidékében, hogy városunk szülötte Schwartz Dávid végre megérdemelten menetel előre a The Voice című műsorban. Méltatlanul gondolhattuk őt elfeledettnek, hisz a Fábry showbeli szereplése után alig láthattuk a médiában.

Én végigkísértem az útját, hogy fellépett a Városért (pl. Pest Megyei Könyvtár megmentése), Gyerekekért (Szent­endrei Iskolák, Izbégi Általános Iskola, Barcsay Jenő Általános Iskola, Petzelt József Szakközépiskola alapítványi rendez-­vényein), Állatokért (Pomázi Kutyamenhely), a Szentendre Gyökerei Baráti Kör állandó vendégeként, sőt saját szervezésében több civil szervezettel karöltve a felsőzsolcai és szendrői árvízkárosultak megsegítésére jótékonysági fesztivált szervezett, majd az ott befolyt adományokat és pénzösszeget személyesen juttatta el a rászorulóknak. Azt gondolom, nem a súlyproblémáit kéne kiemelni a tévés riportokban, hanem azt, hogy mennyire szerény, segítőkész, önzetlen emberről van szó. Nem használ semmilyen manipulatív, külső eszközt, körülményt saját népszerűsítésére. Pusztán egy ember, aki a tehetségét ajánlja nekünk, átadva ezzel boldogságát és álmait.

Arra kérem Önöket, hogy most mi, Szentendreiek fogjunk össze és támogassuk őt szavazatainkkal, ahogy ő támogatja évek óta Városunkat a hangjával. Január 11-én, pénteken – és reméljük, a következő hetekben is – 20:30-tól ismét láthatjuk őt a Tv2-n a következő fordulón. Segítsük őt álmai eléréséhez. A szavazás csak az adás kezdetétől él, azaz 20:30-tól.

Egy nagy rajongó

Szentendre polgármestere január 18-ára közös szurkolásra várja a szentendreieket, a DMH Barlangjába!