2012. június 26., 10:14
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 12 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Tisztelt lakosság, tisztelt érintettek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy megszületett a Közbeszerzési Döntőbizottság határozata, mely lényegét tekintve a következőt mondja ki:

A jogorvoslati döntés értelmében mód van a határozatban foglaltak figyelembe vételével a korábbi hiányosságok kiküszöbölésére, így a hiánypótlás és korrigálás után lehetőség van a nyertessel szerződést kötni, és elindulhatnak a munkálatok.

A tervek szerint a szerződéskötés várható időpontja július vége. A munkálatok megkezdése előtt az érintetteket személyesen, valamint e-mailben is tájékoztatni fogjuk a várható ütemezésről, a munkálatok és a forgalom rendjéről, a közterület-használati díjak változásáról, a kedvezmények, illetve az együttműködés lehetőségeiről, feltételeiről. A lakosság online-, nyomtatott sajtó, valamint elektronikus média (tv, rádió) útján informálódhat a beruházásról, ezen kívül időszakos kiadványaink, tájékoztatóink segítségével juthatnak megfelelő információkhoz. Igyekszünk mindenki számára elérhető, releváns tájékoztatással szolgálni a jövőben is.

Bízunk szíves együttműködésükben!

A Közbeszerzési Döntőbizottság D.264/13/2012. határozata

[important]

Szentendre Város Önkormányzatának Közbeszerzési Munkacsoportja és Bíráló Bizottsága elé 2012. június 25-én került a KDB határozata  által előírt hiánypótlás. A döntőbizottság határozata korábban megalapozottnak tekintette azt a korábbi döntést, hogy az eljárásból a hiányosságok miatt a város kizárta a fellebbezést benyújtó Szentendrei Vízépítő Konzorcium pályázatát, azonban a SWIETELSKY-KÖTIVIÉP’B Konzorcium ajánlata tekintetében hiánypótlásra szólított fel. A nyertes konzorcium benyújtotta a szükséges dokumentumokat, melyet a bírálók elfogadtak a közbeszerzési szakértő javaslata alapján. Ezt követően a támogató hatóságnak kell jóváhagynia a megismételt és javított döntést 15 napon belül és megtörténhet a szerződéskötés várhatóan július folyamán.

Közbeszerzési szakvélemény

[/important]