2023. március 10., 11:03
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Duna Menti Regionális Vízművek Zrt. a víz világnapja alkalmából alkotópályázatot hirdet a szolgáltatási területén élő vagy tanuló általános iskolai tanulók részére. A pályázat témája: Változtass most! Beküldési határidő: 2023. március 31.

Az idei Víz Világnap arra hívja fel a figyelmet, hogy a vizeinket és környezetünket fenyegető válság megoldása a jó irányba tett lépések felgyorsításában rejlik. Mindannyian függünk a víztől, ezért mindenkinek van tennivalója ebben a kritikus időszakban.
Igen, már a gyerekeknek is. A gyerekeknek, a családoknak, kisebb-nagyobb közösségeknek is felelőssége, hogy mindennapi vízhasználati szokásaink megváltozzanak, takarékosan bánjunk a vízzel.
Arra kérjük a gyerekeket, hogy pályázatukban mutassák be, hogy ők mit tudnak tenni a takarékos vízfelhasználásért! Milyen ötleteik, javaslataik vannak a többieknek, a felnőtteknek.
Az alkotások bármely technikával készülhetnek, (szabadkézi rajz, festmény, akvarell, montázs, kollázs stb. vagy ezek kombinációja), maximum A/3-as méretben. A pályamunkákon kérik feltüntetni az alkotó/alkotók nevét, címét, életkorát, illetve iskola nevét és címét.
A beérkező pályamunkákat, a DMRV munkatársaiból álló zsűri előválogatása után, a társaság közösségi oldalán közzéteszi, ahol a nagyközönség szavazatai alapján alakul ki a végső sorrend.

A pályamunkák közül a legjobb 10-et jutalmazzák.
Beküldési határidő: 2023. március 31.
Postacím: DMRV Zrt., 2601 Vác, Pf. 96.

A beérkezett rajzokból kiállítást rendez a DMRV a telephelyein, valamint megjelenteti honlapján és Facebook oldalán is. A pályázók a beküldéssel hozzájárulnak ahhoz, hogy az alkotásokat a DMRV Zrt. saját kommunikációs céljaira szabadon felhasználja.