2012. július 17., 23:22
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 12 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Lezárultak a fellebbezések miatt elhúzódó közbeszerzési eljárások, ezért 2012. július 16-án, kedden délelőtt aláírásra került a szerződés a SWIETELSKY-KÖTIVIÉP’B Konzorcium  földgát kivitelező céggel. Az elkövetkezendő megközelítőleg egy hónapban elkészítik az kiviteli tervet, ami alapján világosan látható lesz, mikor, milyen munkálatok fognak folyni, mi az ütemterv, mik a határidők. A munkálatok várhatóan augusztus végén kezdődnek, és 2013 őszéig tartanak majd.

Változik a közterület használat rendje, újbóli kedvezmények lépnek életbe az építkezés ideje alatt. Az igény felmérő szakaszban egyértelműen kiderült, hogy a legnagyobb terhet a közterület használati díj jelenti az érintett vállalkozások számára. Miután a város vezetésének kiemelt szándéka jó kapcsolatot kialakítani a helyi vállalkozókkal, így ugyanúgy, ahogyan tette ezt a belváros-rehabilitációnál is, kedvezményt biztosít, melyek mértékéről illetve formáiról minden érintett személyesen is részletes tájékoztatást fog kapni. Azon vállalkozások, melyek az érintettek körébe tartozónak érzik magukat, tehát vállalkozásukat közvetlenül befolyásolja majd az építkezés, és még nem léptünk velük kapcsolatba, kérem, haladéktalanul jelezzék ezt az info@szentendre1000ev.hu e-mail címen.

Az organizációs terv elkészülte után részletes információkkal szolgálunk az építkezést tekintve, melyről szórólapokon, plakátokon, kihelyezett hirdetményeken, e-mailen, telefonon, online, illetve elektronikus média segítségével, nyomtatott sajtó útján és személyesen tájékoztatjuk majd Önöket folyamatosan, az egész beruházás alatt.

Együttműködésükben bízva, tisztelettel:

Kádár Kristóf
Kommunikációs referens