2021. december 29., 09:58
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 3 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Az Adventi Kézműves és Gasztronómiai Vásár január 10-ig várja látogatóit. December 31-én délután öttől szilveszteri fényfestés a Fő téren. 

Karácsony után az adventi vásár a belvárosban továbbra is várja látogatóit, a két ünnep között ráadásul három új kézműves is elhozza termékeit. Érdemes követni az újdonságokat az adventi eseménysorozat Facebook-oldalán. A vásár hétfőtől csütörtökig 12:00 és 20:00 óra között, péntektől vasárnapig 10:00 és 21:00 óra között várja az érdeklődőket.

? Szentendre utcáin sétálva egyre több feldíszített ablakra bukkanhatunk. Ha valaki szeretné a Világító Adventi Kalendárium keretein belül sorszámozott és kivilágított ablakokat felkeresni: ezen a térképen sorrendben megtalálja hozzá a címeket.

? A P’Art Mozi decemberi műsora online is elérhető: íme a műsorfüzet.

? December 31-én 17 órától hajnal 1 óráig,  a Fő téren szilveszteri fényfestés színezi meg az épületeket, házakat, templomot, elvarázsolva ezzel az arra járókat.

? Szilveszter este héttől–másnap hajnal kettőig a V8 Uszoda és Szabadidőközpont wellness részlegének és a mesterszaunájának különleges óév búcsúztatója. Jegyek még korlátozott számban kaphatók.

?  2022. január 8-án (szombaton) a könyvtár színháztermében rendezik meg Szentendre hagyományos újévi koncertjét. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Forrás: Szentendrei Kulturális Központ, V8 Uszoda és Szabadidőközpont
Borítókép: Deim Balázs