2011. június 14., 23:00
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 13 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

[warning]Téma: A szentendrei advent, a Huzsvik program és a belváros rehabilitáció
Helyszín: Új Művész Étterem – Dumtsa Jenő utca 7.
Időpont: 2011. június 20. hétfő 18.00 óra[/warning]
2011. június 20-án 18.00 órai kezdettel a TDM és a város önkormányzata meghallgatást szervez, melynek témája a szentendrei advent, valamint az, hogy hogyan lehetne jól megkülönböztethető, rendhagyó rendezvénysorozattá tenni azt, elsősorban szentendrei vállalkozók, szolgáltatók bevonásával.

A fórum második felében a „Városháza házhoz jön” sorozat keretében lakossági fórumot tartunk, mely a belváros rehabilitációjával és a vállalkozásfejlesztő Huzsvik programmal kapcsolatos kérdéskörök megtárgyalására, megvitatására szolgál. Kérjük tiszteljen meg Ön is jelenlétével, mondja el véleményét, hallgassa meg az érintetteket, tájékozódjon minél szélesebb körben a jelenleg folyamatban lévő munkálatokról.

[warning]Téma: „Városháza házhoz jön” – SZEI felújítás és a belváros rehabilitáció
Helyszín: Városháza Díszterem
Időpont: 2011. június 22. szerda 17.00 óra[/warning]

Célunk, hogy a belváros felújításának lépéseiről, a munkafolyamatokról, azok üteméről átfogó tájékoztatást nyújtsunk mindenkinek. Ezt azonban nem elég pusztán egyoldalú kommunikációval megvalósítani, ezért bevált fórumsorozatunk keretében kívánunk lehetőséget biztosítani mindenki számára, aki véleményével, álláspontjának kifejtésével, kérdéseinek feltételével kíván bekapcsolódni a felújításról szóló tanácskozásba.