2014. június 24., 19:10

Az ország legjobb, egyetlen ötcsillagos minősítésű uszodája lett városunk büszkesége, a V8. A független szakértőkből álló minősítő bizottság szerint egyedülállóan jó a vízminőség és a szolgáltatások is kimagaslóan jók. Ennek köszönhető, hogy Magyarországon egyedüliként kapta meg a V8 a legjobb besorolást. Mindezek ellenére a szentendreiek kedvenc intézménye nem emel árat, sőt, újabb és jelentős kedvezményekkel várja a szentendreieket. A V8 sikeréről Balogh Zoltán ügyvezető beszélt a Rádió Szentendre reggeli műsorában, az After Partyban.

Balogh Zoltán elöljáróban leszögezte, hogy ez az elismerés egy díjnál sokkal több, mert egy minősítési rendszerben kapott az intézmény öt csillagot. Az ügyvezető elmondása szerint a Fürdőszövetség szakbizottsága vizsgálja a magyarországi vizes létesítményeket egy megadott szempontrendszer szerint, és a pontozás alapján ítélik oda a csillagokat.

180 pont fölött!
Ahhoz, hogy öt csillagot kapjon egy uszoda, 180 pont fölött kell teljesíteni. Eddig ez csak a V8 uszodának sikerült, így az országban jelenleg ez a legjobb uszoda. Ez nagy dicsőség, de nagyon sok munka fekszik benne. Külön öröm, hogy mindezt az intézmény ötödik születésnapjára kapták meg. Kérdésre válaszolva az igazgató elmondta, hogy a minősítés öt évre szól, ami azt jelenti, hogy öt éven keresztül folyamatosan, legalább ugyanilyen magas színvonalon kell üzemeltetni a létesítményt. A minősítő szakbizottság egyébként számos dolgot vizsgált, többi között például az építészeti megoldásokat, a szolgáltatások körét és minőségét, és természetesen a víz minőségét is. Ráadásul ez utóbbit nem csak a vizsgálat időpontjában, hanem egy évre visszamenőleg is ellenőrizte. Az is nagyon komoly eredmény, hogy a wellness részleg szaunamestere az országos versenyen az igen előkelő ötödik helyet szerezte meg idén, ami garantálja, hogy az úgynevezett szaunaszeánszokon is kimagasló élményben lehet része a látogatóknak.

Már strandolni is lehet a V8-ban
Balogh Zoltán elmondása szerint nyáron még jobban ügyelni kell a vízminőség fenntartására, hiszen olyan anyagok kerülnek a vízbe – naptej, testápoló krémek stb… –, amelyek ronthatják a minőségét, nem beszélve az algásodásról. Mindez azért is fontos, mertn az elmúlt nyárhoz hasonlóan idén is nagy rohamra számítanak. Hozzátette azonban, hogy felkészülve, plusz szolgáltatásokkal, sőt, árkedvezménnyel várják a látogatókat.
A plusz szolgáltatások közül kiemelte a napozórész felújítását, ahol homokos és füves részek váltják egymást, de sportolási lehetőséget is kialakítottak, mi több, függőágyak is várják a „strandolókat”. A mozi tetőteraszára pedig a mozirajongókat várják esténként a fürdőzés után. A szentendrei kertmozi ugyanis a V8 tetőre költözik idén nyárra.

Jelentős kedvezmények!
Az árakról szólva elmondta, hogy az ötcsillagos intézménybe jelenleg háromcsillagos áron válthatók belépők, de még ebből is jelentős kedvezményeket adnak. A nyugdíjasok számára már hónapok óta 67 százalékos engedménnyel adják a fürdő- és wellnessjegyet délelőttönként. A nyári időszakban, június 16-tól augusztus 20-ig pedig 50 százalékos kedvezménnyel lehet belépőt váltani a hét minden napján, tehát hétvégenként is. Ez természetesen mindenkire vonatkozik, nemcsak a nyugdíjasokra.

(A Rádió Szentendre műsora alapján)

« 2023. december » loading...
h K s c p s v
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
sze 06

P’Art Mozi – filmszínházi programok

2022. 01. 01. - 2029. 12. 16.
sze 06

A GYŰJTEMÉNY (1900-2022)

2023. 03. 25. - 2028. 03. 26.