2018. április 19., 17:40
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 6 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A város főutcájának egyik legnépszerűbb üzlete, az Édeni Édességek már két alkalommal is elnyerte az Év Boltja rangos kitüntetést. 2016-ban a független kisboltok, 2017-ben a szakboltok kategória nyertese lett. A Dumtsa Jenő utcában 15 éve megnyílt bolt üzletfilozófiája a mai napig ugyanaz: klasszikus, három kultúrát képviselő – csokoládé-kávé-tea – szaküzlet, ahol élmény vásárolni, és ahol mindig frissülő prémium választékkal, odafigyeléssel, hozzáértéssel találkoznak a szentendreiek.

Talán legtöbbet vevőik visszajelzései mondanak:

„Mintha egy másik világba kerülnék, a világ boldogabbik felén. Egy oázis ebben a városban, amit mindenkinek mutogatok.” (Zsuzsa)

„A gyerekeim még álmodnak is róla, nem csak szeretik.”(Zsolt)

„Megkerülhetetlen hely a városban a homlokzatával, az illatával, a mindig megújuló csokoládé kínálatával, a kis ékszerdoboz belsővel és az emberekkel, akik körülveszik.” (Kati)

„Ez az a hely, ahol mindig megnyugszik az ember. Csupán a látványtól. Különleges, igényes,- sok munka van mögötte.” (Cecília)

„Boldogsághormon – töményen” (Kati)

„Egy igazán európai bolt Szentendrén.” (Zoli)

„Szeretemhely!” (Móni)

„Az a hely, ahova eddig az összes külföldi vendégemet, barátomat elvittem, és el voltak ájulva!” (Erika)

„…olyan jó oda bemenni! Szép, illatos, kedves kiszolgálás, halk zene, szóval a béke szigete, és gyakran a társasági élet fontos színhelye is.” (Györgyi)

„Eljuttatott el a minőségi csokik ínyenc élvezetéhez, a jó kávé fogalmához, ez az a hely, amely képes időről időre ’megédesíteni’ a szentendrei létemet.” (Andi)

„Nagyon jó a kávé, és mindig van 100%-os csoki.” (Sanyi)

„Cuki, pici és finom!” (Zsófi)

„Sok kimért cucc van, de az eladók nem kimértek.” (Csaba)

„Itt lelassul az idő, isteni cappuccino-t csinálnak, és nagyon barátságosak a hölgyek.” (Tamás)

„Kedves, harmonikus hely, megnyugtat, szeretek ide járni.” (Marcsi)

„Azért szeretem a csokiboltot, mert olyan, amilyen. Mintha nem is itt élnénk a magyar valóságban, hanem valami nyugodt mediterrán városkában, ahol teljesen természetes, hogy apró finomságokkal kényeztetem magamat. Ahol nem luxusnak számít a finom kávé meg az idő, mit erre szánok. Itt úgyis mindig összefutok valakivel, akivel már régóta legalább néhány percre… Az üzletben meg törzsvendégként úgyis tudják, miért jövök, meg sem kérdezik, és kapom a capuccinot.” (Reni)

„A feleségem otthon van benne.” (Péter)

„Milyen jó is lenne ha ebben a rohanó és gondterhelt mai világban csak ilyen ’kis’ boltokban vásárolhatna mindig az ember. És nem a borzalmas multikban száguldozna a kocsival a sorok között, mint holmi droid… ” (László)

„Egy unokatesós, csajos beszélgetéshez tökéletes hely!” (Anna és Timi)

„Szeretjük Szentendrét, de imádni ezt a helyet imádjuk. A nyugalmával, amit áraszt, a finom ’női mosolyával’ mindig mosolyt csal az arcomra. Ha hideg, ha meleg van, de legfőképp a szürke hétköznapokon.” (Ildi, Fanni)

„ Aki erre jár, térjen be, aki másfele tévelyeg, változtasson irányt, ha egy jó, igazán pompás forró csokoládét szeretne inni…”  (Malcolm)

„Hónapok óta itt ittuk a legjobb kávét! Kiváló erősségű, és úgy elkészítve, ahogy azt kell!” (Timi)

„Többszöri látogatás után mondhatom: mindig kedves kiszolgálás, óriási, verhetetlen, minőségi, minden ízlést kielégítő választék.” (Kata)

„Ha kell egy Ristretto, kell hozzá egy trüffel, kell 3 perc csak NEKEM… akkor ITT VAN.” (Marci)

„Meglátni… és bemenni… ott elámulni a fantasztikus választékon… egy forró csokira elcsábulni, kint üldögélve tobzódni az ízek harmóniájában… miközben a napfény simogat… ilyen lehet az ÉDEN is.” (Ivett)