2021. június 3., 17:11
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 3 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Szentendrei Református Egyházközség jótékonysági vásárt szervez június 12-én, szombat délelőtt 8 és 12 óra között a Református Gimnáziumban. A vásár bevételével ezúttal a Gondozási Központ Idősek Klubjának akarnak segíteni – hozzájárulva egy kerti pavilon létesítésének költségeihez.

A jótékonysági vásár szervezői arra kérik a szentendreieket, hogy a jó állapotban lévő, de már nem használt holmijaikat – ruhanemű, cipő, táskák, iroda- és iskolaszerek, használati tárgyak, könyvek, játékok, sportszerek, minden, ami másnak hasznos lehet – gyűjtsék össze és ajánlják fel jótékonysági célokra. Június 11-én, 16:30 és 20 óra között fogadják a vásárba szánt portékát a Református Gimnáziumban.

A vásári portékák áráról mindenki maga dönt, amennyit a pénztárcája lehetővé tesz. Az így összegyűlt bevételt a Gondozási Központ Idősek klubjának ajánlják fel, hogy ezzel is segítsék az intézmény udvarára tervezett pavilon létesítését. Az el nem kelt árut pedig a rászorulóknak juttatják el az Üdvhadsereg segítségével.

– Lehet hozni is, vinni is! – mindkét esetben másoknak segítenek, akik hoznak és visznek… – mondja Varnyú Böbe, a vásár főszervezője. – Ez a segítség igen sokrétű. Segítség azoknak, akiknek nincs szívük kidobni a már nem használt dolgaikat, de ide szívesen elhozzák, mert tudják, jó helyre kerül. Segítség a vásárlóknak, mert a maguk által eldöntött áron tudnak hasznos holmikhoz jutni. Az összegyűlt pénzadomány segítség az Idősek Klubjának. A megmaradt holmik pedig az Üdvhadseregen keresztül sok rászorulóhoz jutnak el.
Kérem, a szentendreieket, hogy csatlakozzanak jótékonysági vásárunkhoz. Pénzadománnyal is lehet támogatni a Gondozási Központot. Óriási örömet tudunk szerezni idős hozzátartozóinknak a pihenési, relaxációs lehetőségük megteremtésével.

További információ: Varnyú Böbe +3630 604 5354
bobe@hittelcoacholok.hu vagy erzsebet.varnyu@gmail.com

Képünkön a Gondozási Központ kertje, ide tervezik az idősek számára a pavilont