2024. május 2., 18:43

A tavaly januári villámárvíz okozta partfalomlások helyreállítási munkái folytatódnak a Bükkös-patakmederben. Május 6-án a János utcai hídnál kezdenek el dolgozni. Felvonulási területnek fogják használni a Kovács László utcában a híd melletti parkolót, továbbá le lesz zárva a Bükkös parti oldalon a hídtól délre eső vegyes használatú útszakasz.

A partfal helyreállítása várhatóan tíz napot vesz igénybe, a munkák ideje alatt a Kovács László utcai parkolót a kivitelező tárolásra fogja használni, ezért itt várakozni nem lehet. Kérjük, hogy május 6-án reggel hét óráig hagyják el a gépkocsikkal a parkolót.

A Bükkös parti oldalon a hídtól délre eső vegyes használatú útszakasz is le lesz zárva. Kerülni a József Attila, János utca felé kis kitérővel lehet. A munkavégzés ideje alatt az ingatlanokat gépkocsival nem lehet megközelíteni, ezért kérjük, hogy a gépjárműveket máshol helyezzék el.

A János utcai hidat nem zárják le, de a balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel közlekedjenek a hídon és környékén.

Előre is köszönjük az itt lakók türelmét és megértését.