2015. augusztus 17., 08:18
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 9 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Szeniorok Akadémiája / 2014.11.04.Szentendre Város Önkormányzata és a Zsigmond Király Főiskola közös vállalása, a szentendrei szeniorképzés hat sikeres félév után, az eddigieknél sokkal szélesebb körű programmalfolytatódik ősszel is.
A korábban is nagyon népszerű, illetve az új témákat bemutató tanfolyamok is az október 5-ei héten kezdődnek (az Időstorna kivételével, ami egy héttel előbb indul), s minden tanfolyam továbbra is 7 alkalomból (alkalmanként 3 tanórából) áll.
A tanfolyamok tandíja egységesen 10.000 forint/fő, amelyet augusztus utolsó hetétől (augusztus 24-étől) minden hétfőn-szerdán-pénteken, 15 és 17 óra között lehet befizetni az Aranykor Központ irodájában (Dunakorzó 11). A tandíj mellett semmilyen plusz költség nem merül fel, s az összeg az ÁFÁ-t is tartalmazza.
A képzésekre jelentkezhet minden Szentendrén és környékén élő, itteni állandó lakcímmel rendelkező, 50 év feletti ember, korra, végzettségre vagy nemre való tekintet nélkül.

Az őszi félévre a következő kurzusokat hirdetik (a lista folyamatosan bővül):

Angol nyelvi kurzusok 6 képzési szinten, a kezdőtől a nyelvvizsga szintig
– Geopolitika-Geofilozófia (Dr. Jászberényi József)
– Szépségápolási-stílustanfolyamok (Dr. Kovácsné Magyari Hajnalka)
– Asztrológia (Máté Erika)
– Számítástechnika két szinten (Lévai István)
– Időstorna (Kardon Edit, Fodor Éva)
– Jóga (Máté Erika)
– Coaching (Erdélyi Zsuzsanna)
– Jogi alapismeretek (Dr. Farkas Zsuzsanna)
– Egészséges életmód (Dr. Szabó Endre)
– „Gyógy-szerek” a gyakorlatban (Dr. Szabóné Deák Ildikó)
 
Az Aranykor Központ címe: Szentendre, Dunakorzó 11, Telefonos elérhetőség: 06 30 692 47 46. E-mail cím: korkozpont@gmail.com, honlap (bővebb információ): http://korkozpont.szentendre.hu

A Szentendrei Önkormányzat és a Zsigmond Király Főiskola közös képzésében ingyenes előadások is zajlanak az Önkormányzat Dísztermében. Ezek közül az elsőre 2015. augusztus 26-án, szerdán, 15 órától kerül sor. A címe: PCSK9 a magas koleszterinszint kezelésére – ez az előadás címe, s az előadó: Dr. Nagy Károly. A szervezők nemcsak 50 pluszosokat várnak szeretettel, hanem mindenkit, aki érdeklődik a téma iránt!