2022. december 5., 10:19
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Szentendrei Kulturális Központ és a Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület szervezésében december 3-án tartott jótékonysági Mikulásfutáson 44 kg kutya- és macskaeledel gyűlt össze a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület javára. A menhely anyagi segítséget kér orvosi szoba és melegedő helyiség kialakítására.

A hagyományosan minden évben a Duna korzón megrendezett jótékonysági eseményre tartós élelmiszerrel, illetve állateledellel regisztrálhattak a résztvevők. A Szentendei Árvácska Állatvédő Egyesület nehéz helyzetét a futók felajánlásai mellett a Szentendrei Önkormányzat is segíti: a szervezet számára a képviselő-testület 2022 novemberében megszavazta a működésükhöz szükséges önkormányzati földterület 150.000 forintos bérleti díjának elengedését.

Pilis Dániel alpolgármester személyesen adta át Killárné Jámbor Anikónak, az Árvácska állatmenhely elnökének az összegyűlt adományt.

Kérjük, ha teheti, segítse Ön is az állatvédő egyesület működését!
A menhely további pénzbeli támogatást kér melegedő- és orvosi konténerhelyiség kialakításához a Szentendrei Önkormányzattól ingyenes használatra kapott területen, amelyek megvalósításához mintegy hárommillió forintra lenne szükség.

Számlaszám: 64700076 – 10006234
A közlemény rovatba kérjük, írják be: „Karácsonyi kívánság”

Adományaikat és támogatásukat hálás szívvel köszöni a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület.

Borítókép: Deim Balázs