VSZ: Újraindul a lomtalanítás

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. a hulladékudvar megnyitását követően a járványügyi veszélyhelyzet kockázatainak csökkenésével további enyhítéseket vezet be. Ezen enyhítések következő lépése a házhoz menő, intelligens lomtalanítási szolgáltatás újraindítása.

Lomtalanítási igényüket 2020. május 18-tól Ügyfélszolgálatunkon jelezhetik telefonon a 06-26-300-407-es telefonszámon, vagy elektronikusan az ugyfelszolgalat@szentendre.hu email címen. Azon ügyfelek, akik februárban és márciusban már jelezték szállítási igényüket, nekik nem kell megismételni az igénybejelentést.
A szállítási időpontok egyeztetése az igénybejelentések beérkezésének sorrendjében történik. Kollégáink előreláthatólag 30 naptári napon belül felveszik az igénybejelentővel a kapcsolatot és telefonon egyeztetik a szállítás időpontját.
A várható nagy érdeklődésre való tekintettel a kapcsolatfelvételig szíves türelmüket kérjük. Társasházak esetében a lakóközösség igényeit egyeztetve, megrendelésüket a közös képviselőn keresztül juttassák el ügyfélszolgálatunkra.
Közreműködésüket köszönjük.

A házhoz menő lomtalanítás általános szabályai >>