A helyi vállalkozások segítése, hatékonyságuk növelése érdekében vállalkozás-fejlesztési programot indított a város. Dr. Török Balázs városfejlesztési alpolgármester szerint jelentős kedvezményeket biztosítva ösztönzik a városban újonnan induló, illetve áttelepülő vállalkozások számának növekedését. Kiemelt célja a programnak a foglalkoztatás növelése, valamint vonzó és kiemelkedő presztízst jelentő vállalkozói környezet kialakítása és fenntartása.

Az újonnan induló, vagy betelepülő vállalkozások számára a vállalkozás indítást, székhely, vagy telephely változást követő két adóévben a befizetett helyi iparűzési adó 50 %-nak megfelelő mértékű vállalkozási-fejlesztési támogatást nyújt az önkormányzat. Támogatási kérelmet nyújthat be minden olyan szentendrei vállalkozás, aki 2015. jún. 1. – 2016. dec. 31. között Szentendrén új vállalkozást alapít, áttelepül, vagy új telephelyet létesít.

A program részletes leírása és az adatlap az alábbi linkeken elérhető, vagy további felvilágosítás kérhető a 0620 943 8372 telefonszámon, vagy a kosztek.gabi@pmh.szentendre.hu e-mail címen.

Adatlap »

Vállalkozásfejlesztési program »