Események betöltése

Önismereti foglalkozás felnőtteknek az FMC-vel

2022. 08. 06.. 17:00

850Ft – 1700Ft
Leírás

A Ferenczy Múzeumi Centrum Múzeumi Mesék sorozatának keretében, Anna Mark: Árnyékok és jelek című kiállításához kapcsolódóan Érték címmel tart önismereti foglalkozást felnőtteknek Nagy Luca meseterapeuta.  

Egy ukrán mese öleli magához Anna Mark Árnyékok és jelek című kiállítását és az egyéni személyiségfejlődés elengedhetetlen mintáját adja cserébe minden látogatónak.
Szerencsétlenség, sikertelenség, kishitűség, motiválatlanság, megelégedés a kevesebbel, mástól várt igazság, cél nélküli bolyongás, értelmetlen szolgálat, önmagunk alábecsülése… mind megmutatja arcát a mesében, majd a vásznakon.
Árnyékok vagy jelek?
Az ember saját árnyékaként nincs tisztában képességeivel, tudattalanul hoz döntéseket, így éretlen a magasabb rend szerinti életre.
Aki képessé válik olvasni az élet kínálta jeleket, az megtanulja önmagát szolgálni, életerejét használni, erőfeszítés nélkül bőségben élni, saját sorsáért felelősséget vállalni.
A tudatos döntésekkel pedig végleg leszámol, úgy az ellenséggel, mint az árulással és cserbenhagyással – tolmácsolja a mese.
Anna Mark és a mese értékközvetítő ereje garantáltan szemléletmódváltó hatással lesz minden résztvevő számára.

Az FMC a programváltoztatás jogát fenntartja, eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Ferenczy Múzeum

Kossuth Lajos utca 5.
Szentendre, 2000 Hungary