Események betöltése

Group'n'Swing | Szentendrei Borfesztivál

2017. 09. 29.. 20:00 - 21:00

Leírás

Az ország első számú swing és boogie zenekara a Group’n’Swing idén 10 éves.

A zenekar első nagylemeze 5 éve jelent meg „Swing, amíg élek!” címmel. Második nagylemezük a 2013-ban Fonogram-díjat nyert „Botrány”, melynek zenei rendezője az United formációból is jól ismert Romhányi Áron volt, aki egyébként ma már a zenekar zeneszerzője is egyben. Legutóbbi nagylemezük, a „Most légy férfi!” címmel jelent meg.
A zenekar fennállása óta számtalan neves helyszínen megfordul, boldogítva a közönségét. Az utóbbi években rendre megtöltik a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum , a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad óriási koncerttermeit, bebizonyítva, hogy nagyszínpadi show műsorukra óriási igény van. Évi száznál is több fellépésüket számtalan rajongójuk követi. Bátran elmondható: a közönség imádja őket. De nem csak a közönség, hanem a szakma is.
A zenekar a Jazzy Dalversenyen is kapott díjat, sőt a Ridikül című műsor a zenekar Retikül című dalának taktusaival indul napról napra. Folyamatos médiajelenlét kíséri életüket. Rendszeres visszatérő vendégként szerepelnek az M1 Szerencseszombat, Magyarország, szeretlek!, Kívánságkosár, Fábry és a Petőfi Rádió mr2 Akusztik című műsoraiban. Legnagyobb örömükre 2015. szeptember 8-tól a zenekar énekesei lettek a MOL Bubi arcai. A swing varázslatos magyar dívája, Mihályi Réka énekesnő mellett egy sármos énekesre is szükség van. A színpadra született Magyar Bálinttal alkotott duettjük alá vörös szőnyegként teríti a zenekar a boogie-s swinges, jazzes, latinos, helyenként rockabilly-s dallamokat és lüktetést, rajta tartva ujjaikat a koncert ritmus-ütőerén.

Fő tér

Fő tér
Szentendre, 2000 Hungary