Események betöltése

Francia utazás

2018. 12. 15.. 19:00 - 22:00

Leírás

Francia Barangolás
A múltkor bemutatott és remekül bevált Dorn-Szamárhegyi pincében

Figyelem! A program tematikája miatt most magasabb részvételi árral kell dolgoznunk. Sajnos/szerencsére franciaország egy más kategória, az utazást Burgundia és Bordeaux nélkül nem tudom elképzelni, viszont ez a két bor önmagában kb a szokásos részvételi díj. Ennek érdekében egyrészt kérem, hogy november végéig jelentkezzen, aki ezekkel a feltételekkel is tud jönni és aki jelentkezik, az ténylegesen jöjjön el.

Ár: 12800,- Ft/fő/alkalom // fizetés a helyszínen
Maximális létszám: 25 fő

https://doodle.com/poll/kxhnagzxme25aen5
határidő (megvettem a doodle premiumot, email cím megadása kötelező és csak dec 1-ig lehet jelentkezni!)

A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, abban az esetben jelentkezz, ha biztos vagy benne, hogy részt veszel a rendezvényen! Reméljük találkozunk!

A WineTREK alkalmait az alábbi linken tekintheted át:
http://szentendrebaratai.hu/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

RÉSZLETEK

Franciaország a bor örökös királynője. Bár pozícióját időről időre az olasz, spanyol vagy az újvilági borok megpróbálják átvenni, a történelme, a hagyományai és a borainak a minősége vitathatatlanul a termőhelyek csúcsára pozícionálja az országot. A mostani utazásunk a klasszikus Ibusz 🙂 túrákhoz hasonlóan érinti a klasszikus helyszíneket (Burgundia, Bordeaux), de elbarangolunk a kötelezően megézendő helyek (Champagne, Loire, Provance) mellett pár vélhetően ismeretlen, de annál izgalmasabb zugba is belekóstolunk (Jura, Sud Ouest). A borok mellé ezúttal a nyilvánvalóan francia tematikájú falatokat szokás szerint Dóri biztosítja.

Szamárhegyi Mozgás- és Hangstúdió Szentendre

Arzén utca 12.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország