Események betöltése

Előadás a Covid 19-ről és az influenzáról

2022. 10. 19.. 18:00

Leírás

A COVID 19 és az influenza megbetegedések közötti hasonlóságokról és különbségekről tudhatunk meg többet az Egészségmegőrző Klub és a Hetedhét Praxisközösség közös szervezésű előadásából. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az Egészségmegőrző Klub ezúttal szélesebb körben, a nemrég megalakult Hetedhét Praxisközösséggel együtt szeretne fontos tudnivalókat átadni a COVID 19 és az influenza közötti hasonlóságokról és különbségekről, illetve tájékoztatást adni arról, hogy kinek milyen vakcina ajánlott és mikor érdemes az oltást beadatni. A téma előadója dr. Kulcsár Andrea infektológus, oltási szaktanácsadó, gyermekorvos lesz.

Az utóbbi 2 évben a COVID 19 megbetegedések kapcsán sok mindent megtapasztaltunk, és tanultunk a vírusfertőzésekről. A fertőzés most már láthatóan enyhébb formában jelentkezik, de azért jelenleg is előfordulnak súlyosabb megbetegedések. Így volt ez az influenzával is, csak nem volt olyan látványos, mint a jelenlegi COVID esetében. A főorvosnő a COVID fertőzésről publikált legfrissebb eredményekről is tájékoztatást fog adni az érdeklődőknek.

A praxisközösségben az alábbi háziorvosok vesznek részt: dr. Gombás Katalindr. Szente Szilviadr. Debreceni Rita, és dr. Hasitz Ágnes Szentendréről, valamint dr. Rácz Katalindr. Tóth-Domán Juditdr. Hoffer Gábordr. Pető István Budakalászról.

Az előadáson való részvétel ingyenes, de a hely befogadóképessége miatt előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy a jelentkezők ne a rendelőkben jelezzék részvételi szándékukat, hanem az alábbi linkre kattintva, egy űrlap kitöltésével regisztráljanak. Ez alkalommal azokat az érdeklődőket is szeretettel várják, akik nem a Hetedhét Praxisközösség páciensei.

https://bit.ly/3CEpRau

Az eseményre érdemes melegen öltözni, mert a Városháza dísztermét csak temperálják.

A borítókép forrása: Pixabay

Városháza díszterme

Városház tér 3.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország