Események betöltése

Az ország első Köszönetfájának feldíszítése a szentendrei piacon

2022. 12. 10.. 09:00 - 12:00

Leírás

A Civil Kotta teával, forralt borral, mézeskaláccsal és kézműveskedéssel vár mindenkit a szentendrei piacon az ország első Köszönetfájának feldíszítésére, ahol panaszkodás helyett hálával gondolhatunk az örömökre.

„Gyere és tölts velünk egy kellemes délelőttöt a szentendrei piacon teával, forralt borral, mézeskaláccsal, és egy kis kézműveskedéssel, hogy közben elkészíthessük az ország első Köszönetfáját!
A Civil Kotta csapatában úgy éreztük, annak ellenére, hogy nagyon sok nehézséget éltünk át az idén, fontos arra is figyelni, hogy mennyi jó történt velünk, hasznos ezt megmutatni másoknak és magunkban is tudatosítani.
Az advent időszaka különösen alkalmas ara, hogy az erőforrásaink, az örömeink felé forduljunk. Szeretnénk ezt látványossá tenni, ezért úgy döntöttünk, feldíszítünk egy fát a szentendrei piacon, ide várunk téged is.
Gyere és hozz egy díszt, vagy készítsd el velünk a helyszínen! Melléírhatod azt, ami hálát ébreszt benned, ami számodra jó volt ebben az évben. Reméljük, te is megtalálod magadban, hogy mi volt ez, és annyi köszönet fog összegyűlni, hogy tele lesz a fa gyönyörű díszekkel!
Gyere és töltődj fel velünk, segíts másokat is bevonni, hogy kilépve a panaszkodás kultúrájából az örömeinkre és az erőforrásainkra is megtanuljunk figyelni. Mert csak ennek erejéből léphetünk tovább!” – Civil Kotta

Szentendrei Piac

Bükköspart 32.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország